lehet nincs is autója,inkább csak előre hátra gurulós biciklije.
lehet nincs is autója,inkább csak előre hátra gurulós biciklije.
Egonnak vajon milyen autója lehet ? :DD
Valami olyan ami ugyanúgy néz ki előlről is mint hátulról...ja , és ugyanúgy megy előre is mint hátra. :-))
toyota celica pár éves,az van neki,bizom benne eddig tickre mindig bejött neki,.
Nem tudom mennyire bízol a brókeredben, talán igaza lehet, tegnap és ma is szép forgalom volt 1%-on belül.
izgalmas estétek van :)
bazzeg nem tom,nekem broki mondta bezsákolják,én is inkább 25-re hajtanék,de a magyar piacot most lefosom,mostanában nem jött be.
Szia!
A Richter-t mikor kezdik el felmutyizni?
Mert ügye akkor repülni fog a Bux is és az sc végre elviszi 25000-ig :)
Ahogy az usa eddig kinéz figyeljétek meg csinálunk egy szigetet holnap reggel hatiban.
"Dragonfly doji és sziget együttesen újra felfelé forditja" - idézet Egon holnapi elemzéséből. :)
fx topikban biztos látnék, de melo helyen nem nézem. :)
nem tudok belépni a quaestor kereskedési platformjára,ezért nem biztos ,hogy pontos
de 22640 elvileg. Láttál már olyat ,hogy eur/usd-ben meg lessz ma a múltkori tető,holnapra meg a mai alj,-sasolj rá.
köszi, 22627 :)
bux prompot hol zárt?
De szerintem vag yma vagy holnap eur/usd-ben lessz egy igen csúnya dupla ekkora felfelé igen gyorsan és csussz.
Telekom előtt újabb tér nyílt felfele, Richternél is érik már a korrekció.
dax longom kiütött még tegnap este,eur/usd még megvan,de gyanús most ,hogy múltkori tető alatt vagy felett egy haszállal megáll és rotty.