Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#357339 Csilla76 Előzmény: #357272

köszi, de ehhez kellett egy nagy bukta is. egyébként nem mindig ugrálok ki be, van amikor három napig is tartom a pozit. Ricsi módszerét is szoktam használni. Legalábbis remélem, hogy jól értelmezem. mostanában nyugodtabb vagyok, hogy nincsen nagy kiadás és kényszer rajtam.

Re: kl

#357334 BudFox Előzmény: #357332

A piac nem normális...eldönthetnék már végre hogy akkor vesszük vagy eladjuk...de össze vissza kóválygunk mint gólyafos a levegőben :D

#357323 BudFox Előzmény: #357315

Az baromira zavaró ilyenkor hogy az SP futures 10 perces lemaradásban van ilyenkor...a piacon meg már totál más történik :-)

#357320 BudFox Előzmény: #357314

ilyenkor már menni szokott a bux bőven..tépni szokták felfele..egyhelyben állunk...

nekem is gyanús ez... hiába..nagybefektetők már megint előre tudnak valami. bennfentes információ....az tuti...

#357315 Waszeitung Előzmény: #357312

Szerencsére nem a legaljától sikerült a short,de ott nem akaródzott vmiért zárni,pedig a próbalong már párszor jól bejött :D

#357314 Hathor Előzmény: #357310

gyanús ez a baromi nagy lapított palacsinta bux, mol chart 10től.

Nagyjából hozta a nap amit vártam, a reggeli leütés majd visszavétellel, a célár is teljesült, utána konszolidációt írtam, kivárást adatra, az sem befolyásolt, maradt a palacsinta chart.

közeljövőt ahogy néztem leírtam, aztán lehet másképpen lesz.

Mennem kell.

Üdv.

#357310 BudFox Előzmény: #357297

egy biztos...ha full shortban vagy akkor az istennek se akar bezuhanni...inkább emelkedik ameddig csak lehet.

#357309 Waszeitung Előzmény: #357304

1000 pont alatt volt de azért szívtam a fogam,nem akartam hinni a szememnek és annak hogy Mollyt így megtépik,nagyon elvitte buxit...napi szinteken is jót mentünk és igyekeztünk reggelente is réssel nyitni,azért nem vol ilyen piszok nagy öröm a röpködésre.

#357304 Hathor Előzmény: #357300

Ahhoz képest most jól tartogatod régóta a shortot, megjárt már 1500pontot is talán le fel, ha jól érzékelem.

Usat most nem vágom mit rajzol, talán egy dupla alj szerűt, de akkor felfele fog tépni...

Itthon reggel dupla tetős, elliott B-ról lefelét láttam, a kettő nem egyezik. kíváncsi vagyok mi jön ki belőle. Reggel 200-250nel teljesült a rövid 4napos elliottom fel.

#357300 Waszeitung Előzmény: #357297

Azóta eszembe jut,szinte rögtön zárom a pozit...nagyon magamévá tettem azt a mondást ,miszerint "az a biztos ami a zsebben van"!

Nagyon megrekedtünk ezen a szinten,tegnapi amcsira komolyabb zakót gondoltam volna...

#357297 Hathor Előzmény: #357295

Ma legek versenye van itt a topikban :)

egyébként az a egyik nap 8% le , majd másnap nyitóban 10%fel nagyon gáz volt, ha ez akkor volt, de azidő tájt volt kb. amit mondasz.

Flash crash meg olyan gyors volt kint, hogy itt nem lett volna beütés rá szerintem.

élményeink vannak bőven a válságról :)

#357295 Waszeitung Előzmény: #357277

Amikor vasárnap megmentették a világot és kibeba nagy gappal nyitottunk?Akkora zsétől még nem estem el béten,iszonyat pipa volt...mindezt fullshortban.

#357280 akpo7 Előzmény: #357277

Ha a BET akkor nyitva lett volna, talicskaztuk volna a lovet masnap. Igy nem volt akkora hatasa, mert visszarantottak mindent masnap reggelre.

#357272 Hathor Előzmény: #357263

jól van, ügyes vagy.. vannak akiknek bejönnek a csapkódos irányok, jól elkapják, közéjük tartozol, jól haladsz akkor, gratulálok Neked is, van lelkesedés mögötted, ezek szerint daytrader vagy Te is.

#357263 Csilla76 Előzmény: #357256

igen, de többnyire longolok. ha meg esik nagyon, akkor shortolok:-) viszont hagyok magamnak menkülést is. én két hét alatt szedtem össze 3 kontira valót. nem sok, de én örülök annak. amikor nullában tudok kiszállni.