De ha jol csinalod, sokat hoz. Kitartani egy irany mellett/kiulni barmit meg mindaddig lehet, amig egy range-ben mozog az piac. Az utobbi par honapban minden szar pozit csak seggelni kellett.
De ha jol csinalod, sokat hoz. Kitartani egy irany mellett/kiulni barmit meg mindaddig lehet, amig egy range-ben mozog az piac. Az utobbi par honapban minden szar pozit csak seggelni kellett.
Ja, a párosokban meg csak úgy rajzolgatnak szabadkézzel, de az is jó. :)
Arra jöttem rá, hogy ki kellene tartani egy irány mellett, mert a ki-be ugrálás kivégzi az embert.
A 2008-ashoz hasonlo panikot mi a banat idezne elo, ha minden paratlan honapban penznyomda mukodik???
jó, de ezek az emelkedések 1-1 napig tartottak...míg egy olyan esés mint 2008 -ban volt. kivégez minden longost. mert onnan nem jönne vissza.
Hát pedig az elmúlt 1 évben többször volt napi 500-1000 pontos emelkedés, mint esés. Nekem sikerült buknom mindegyiken.
nemtudom...elemzőnk mondogatja itt a 26.000 -es MOL -t az 570 - 620 -as Mtelekomot...
most meg már külföldről is elég pesszimista hírek jönnek magyarországgal kapcsolatban...én nem lennék ilyen magabiztos ebben a longban....tehát ha most belongolnám tuti hogy akkorát esnénk mint még soha.
ezért inkább shortban várakozok.
Ezért jobb shortban lenni...ebben a gyászos gazdasági helyzetben még mindig kisebb az esély ilyen elszállásokra, mint arra hogy bezuhan a piac.
én meg ezért nem játszom, mondjuk mint tudjuk megtettem a tétet két hete fel 23250es átlaggal, de beütütték a kitörési jeleket, leütötték 22600-ra, így kiszálltam a vissza körben 23Kn, majd másnap megint leütötték 23200ról 22800ra, tiszta lejtős jel volt, amire kitépték fel 24100ra most. azóta elég az idiótizmus.
Morzsáért is feláldozod a tőkét, és csak szívatnak a rangben.
sokunknak.. és még kedves erste is betett egy liqvidálással.. privátban is kivettem egy összeget..
csak nézem az akkori kötéseimet..
most morzsákért játszom..
Nekem Soros napon megvolt egy nap alatt a 3.5millió bukta, pedig nem volt tőke áttét, határidő szerencsére, de egy hét múlva a kivárással visszajött ugyanannyi akkor, azt nem nagyon lehetett bekalkuláni a záró szakaszban, majd másnapi nyitásban.
Mondjuk most is röpködnek nagy számok itt hatiban, így van tét benne.
:) anno egy nap alatt meg volt...100-200k nyerő.. néha bukó..
szerk: pontosítottam..
nekem a célom havi 1misi volt :))
És akkor hogy vitted most ezt a 24.400-22.900, 22.900-23.400, 23400-22600, 22600-23280, 23280-22800, 22800-24100, 24100-23200as mozgást a taktika szerint? Mindezt két hét alatt kb. Mi most az elgondolás, merre állsz? Én gratulálni tudok a sikeres tradereknek, akik vágják a fordulatokat naponta.
Hát, pár év kellett ahhoz, hogy a férjemet és a fiamat is "rá tudjam beszélni" erre a taktikára. Tavalyelőtt-től ők is nyernek...
Semmi téboly, a megfelelőre holnap rá tudja mondani, hogy "tickre", illetve "ahogy vártuk".