En speciel 23 511-en vettem meg picit.
De ha shortolni kell en leszek az elso aki boldogan fordul. :D
Majd 23300 alatt...
En speciel 23 511-en vettem meg picit.
De ha shortolni kell en leszek az elso aki boldogan fordul. :D
Majd 23300 alatt...
alakul a gyermek :)
Én a 22400-at várom, ott szeretném zárni a 22800-ba beragadt
shortomat...
Annyira nem vagyok most tisztában az iránnyal, hogy még ráadni sem merek
Mindenki a Sell gombot nyomja azért nem vagytok itt ? :D
egyik nap egész nap napi maximumon van minden..másik nap meg szinte minden napi minimumon áll...őrület....totál elmebetegek voltak tegnap is az alapkezelők hogy nem kapnak OTP -t, MOL -t mert annyira vették..ma meg adják el...
vagy én vagyok egy hisztis ribanc?
itt már semmit se lehet tunni
USA szépen eseget...de gyanítom azért hogy ezt is meg fogják venni..nem adják meg magukat egykönnyen...hogyisne...másfél év kemény munkája és pénznyomtatása menne tönkre...azt már nem ..:-)
most már lefordultunk megint :-) méghozzá szép forgalommal..jó lenne végre egy hetes-két hetes folyamatos esés had keressünk mi is. :-)
Egy tegnapi kötéslistát nem tudna valaki txt.-ben. Amibrokerhez. A Pintye.com nem generál valamiért.
richter már megint a 37.000 -es támaszról pattant meg.
engem teljesen kikészít ez a qrva forgalom nélküli felfelé araszolás. totál kivan tőle a t@k@m... esni forgalommal tökölődve meg emelkedni eladó nélkül, minimális kontraktusokkal. ááá elegem van teljesen.. gondolom már megint "mindenki" (vagyis mi halandók) ráadott vagy gyorsan zárta a longot, evidens, hogy takarodunk fel..
elegem van ebből a hisztis ribancból
persze simán,buxba a héten nem nyúlok.de most a dax shortosnak néz ki belongoltam.És a 27 ezer,ha tart a héten a bux,akkor hamar meglessz-.
Én mindig arra készülnék.. de nem akar eljönni, csak a sáv.
Igazából 19500alatt, 27K fölött érdekes számomra a pálya, de azt már meg sem merem tippelni mikor lesz :)
Itt 22.400-24500között forogjon akinek jól esik én forogtam magamhoz képest eleget az egy évben több száz kontival, hiába.Találtam egy jó kis hosszú szűkülést OTP-ben, az is támogatja nagyjából ezt az elméletem.
22400 es 24500 kozott rengeteg kihagyott lehetoseg lehet hacsak nem hosszutavu befektetesre keszul az ember. Az majdnem 2000 pont, lehet hogy egesz evben nem fogunk kimozdulni ebbol a savbol...
elnezest a dupla posztert :(
Igen a forgalom engem is aggaszt. A mult heten is igen megbizhato indikator volt a nagy kitores elott.
nem szagoltam én semmit, most a tényeket mondom, nem a jövőt.
Nem lépek ma semmit, egyébként sem leszek 3.30tól reggelig.
22.400-24500között nincs is értelme számomra
Te is azt mondtad a heted kivárod, tartod?
akkor Hahtor longot szagolsz benne?
Euró-hoz képest??
most shortold meg.
Reggel óta 3 forintot gyengült a forint, ami 1%os gyengülés a reggeli szintről, folyamatosan a program alatti beszéd közben a mostani percig.