Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#356792 ang3lt Előzmény: #356789

Sziasztok!

Tudja valaki hol lehet hallgatni Viktor bácsit élőben? Online gondolom más kapcsolatom jelenleg nincs.

Előre is köszi!

#356791 ang3lt Előzmény: #356789

Sziasztok!

Tudja valaki hol lehet hallgatni Viktor bácsit élőben? Online gondolom más kapcsolatom jelenleg nincs.

Előre is köszi!

#356787 BudFox Előzmény: #356765

lassú a fórum..kétszer ment el :-))

nem értem SP miért van pluszban...ennyire venni kell ?

akkor miért nem veszik meg egyszerre, egy napon.

#356778 BudFox Előzmény: #356759

elég szépen beadtak minket...SP futures meg az egekben..na ebből vajon mi sül ki ? szerintem lesz ma még 24.000 -en..már alig várják hogy megint téphessék ezek a barom befektetési alap kezelők. ..pff..

#356765 Hathor Előzmény: #356763

szerintem nem lesz, 11körül várható a csomag bejelentése, megnézzük nyugat mit szól hozzá, de sok jóra nem számítok, nyitó után csúnya letörések, és nyugat még csak most figyel fel majd ránk, kinti portfoliokat boríthatnak majd, usa 14.00körül felébredve.

Mindegy meglátjuk, én most mozizok.

#356763 BudFox Előzmény: #356759

elég szépen beadtak minket...SP futures meg az egekben..na ebből vajon mi sül ki ? szerintem lesz ma még 24.000 -en..már alig várják hogy megint téphessék ezek a barom befektetési alap kezelők. ..pff..

#356758 Hathor Előzmény: #356748

Szia,

Gyógyszeresek nam annyira örülnek a csomagnak, az emelkedéshez pedig Ők is kellenek. Milyen már, hogy azokat beütik, a többi meg tép fel.

Én nem kereskedem, eldöntöttem ezen a szinten, elegem lett ebből a szipi szopi szintből.

Háromszögben kihagyom, sokszor megfogadtam, de most undorom is van, így kihagyom, legjobb esetben 22.400alatti short, bár most is azt adnék rá, már 24030óta nézem, de nem és nem.

Itt egy kis gyogyó hír kontra matolycsy.

Folyamatosan érkeznek a Matolcsy-csomag részletei

Az eddig kiszivárgott információk alapján a kormány a következő lépésekre készül a gyógyszerkassza esetében:

- 2012-ben 83 milliárd forinttal csökkenti a gyógyszerkassza állami támogatását, 2013-ban pedig további 37 milliárd forintos visszavágás jöhet. Így az idei évhez képest 2013-ra 120 milliárd forinttal kevesebbet költhet az állam gyógyszerekre, és a tervek szerint 2014-ben is ez az összeg stabilizálódnak (vagyis a jelenlegi 350 milliárd forintos gyógyszertámogatás 2013-14-re 230 milliárd forintra csökkenne). Az állam így gyakorlatilag egyharamadával vágja meg a kasszát.

- a tb által támogatott készítmények forgalma után fizetett 12%-os adó 18%-ra emelkedne

- az orvoslátogatói díj pedig 50%-kal növekedne

- a súlyos betegek elvben térítésmentes gyógyszereiért most fizetendő 300 forintos dobozdíjat 500 forintra emelnék

- a betegeket sújtó intézkedések körülbelül 5-30 százalékkal

- a legkisebb költségnövekedésre a daganatos betegek számíthatnak

- a generikus készítmények árának csökkentése

A gyártói plusz terhek tehát 50%-kal növekednének a jelenlegi szintekhez képest. Ez azt jelenti, hogy a 12%-os különadóból tavaly befolyt 30,5 milliárd forintos összeg 45 milliárdra emelkedhet, az orvoslátogatói díjból pedig 15 milliárd forint érkezhet a költségvetésbe a 2010-es 11 milliárd forint után.

#356654 Atticus Előzmény: #356652

olyan nagyszerű ez a csomag, h az usa is beleremeg holnap. bkv, máv el lesz adva az tuti, pont ahogy az Imf-szerződésben is szépen megkértek rá. De szerencsére mindig lesz még mit eladni, vannak még földjeink, folyóink, hegyeink, vagy ott a Balaton..