Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#357008 Bendeguz Előzmény: #357005

Bár nem nekem szólt a kérdés, de nyugodtan nézz meg egy napi felbontású grafikont és hosszabbítsd meg a trendcsatornát, szerintem nagyjából abban fogunk haladni szép komótosan. Tehát mondjuk 2 év alatt...

#356692 holnor Előzmény: #356682

senki nm ugrott neked, egyszerűen indoklást kértünk. ha rögtön ezzel kezded, h ilyen és ilyen mutatószámok alapján szted drága, teljesen máshogy veszi ki magát a dolog, mint hogy kinyilatkoztatod, h 3szoros áron forog. persze építő jellegű vita akkor is kialakult vna, de más lett vna a szituáció. a 2047-es hsz-od alapján úgy látom, nm értetted meg amit írtam, a #2048 pedig arról tanúskodik ("az RFV csak egy ígéret"), h továbbra sem látod át a céget, ezért azt tanácsolom, kicsit jobban olvass utána. külön köszönöm a beidézett részletet, így majd 3 évvel az első RFV-s vásárlásom után nagy információtartalommal bírt :) azt látom, h a nagy szeretettel használod a mutatókat, de egy növekedési sztorinál korlátozottam lehet őket hasznosítani. mert akár hiszed, akár nm, tleg számít a jövő, a várakozások. h a rátáknál maradjunk: elég, ha megnézed a a P/E-re vonatkozó formulákat, amikben bizony ott szerepel a növekedési lehetőségek jelenértéke. egyébként is, te statikus mutatókra hivatkozol, sztem nézz rá a forwardokra is. ezzel részemről a vita lezárva. szted drága, sztem nm, én vettem az elmúlt időszakban még a pakkomhoz, te nm. ennyi :) (a #2057-essel teljesen egyetértek.)

Q4: a legtöbb sor in line, az adózott profit viszont várt feletti. az új stratégia részleteire kíváncsi vok, bár bizonyos részletek talán sejthetőek. ez az év eddig biztatóan alakul: új piac (lengyel), új, rendkívül jól hangzó nevek az IT-ban, új külföldi befektető, mnyp-s pakk kérdése lezárva, új piacokról történő forrásbevonás lehetősége. tehát a 2 nagy kockázat (mnyp-s és finanszírozási) megoldódni látszik.

#356680 pepe01 Előzmény: #356678

Ez nem day trade papír, nyugdíjas rv-ek vásárlására még nem állok készen.

#356678 Bendeguz Előzmény: #356675

Nem ugrottam neked. Még mindig nem értem mitől drága. Érdekel a véleményed. Az másik kérdés, hogy ha úgyis még drágább lesz, akkor miért ne használnánk ki egy jó kis hozamra? :)

#356675 pepe01 Előzmény: #356671

Rögtön nekem ugrottál, pedig semmi bajom a céggel.

A Rv-ek továbbra is drágák.

Nézd meg az előző hozzászólásom és megérted miért mondom még mindig.

#356648 pepe01 Előzmény: #356640

Szépen nő a profit.

Részvényenként 565ft adózás utáni eredmény és 1620 ft saját tőke.

De divatba jött ez a név…

#356620 zeeh_

De divatba jött ez a névcsere.

Humet, Econet után az RFV is búcsúzik a nevétől.

#356615 pepe01 Előzmény: #356611

Onnan indult a beszélgetés, hogy nem ér ennyit a cég.

Itt le is ragadtál, szerintem is jó cég, különben nem foglalkoznék vele.

a cég tevékenységi köréből idézek neked

"A megtérüléstől függően jellemzően 8-15 év szerződéses időtartam alatt a beruházás során létrehozott eszközökkel nyújt energetikai szolgáltatásokat (hőszolgáltatás, közvilágítás szolgáltatása, villamos energiahatékonysági szolgáltatás). "

Értelmezd az eszköz szót és megérted miért fontos az eszközérték.

Ez a cég 1 ígéret, aminek jó a marketingje, tehát sokkal jobb mint a Pannergy, ami szintén megújuló energiával foglakozik.

#356614 pepe01 Előzmény: #356611

Akkor kiakasztom magam egy fogasra nyakamban egy táblával : Szellemi tőke 10milla.