Re: nincs cím
holnor Előzmény: #356682senki nm ugrott neked, egyszerűen indoklást kértünk. ha rögtön ezzel kezded, h ilyen és ilyen mutatószámok alapján szted drága, teljesen máshogy veszi ki magát a dolog, mint hogy kinyilatkoztatod, h 3szoros áron forog. persze építő jellegű vita akkor is kialakult vna, de más lett vna a szituáció. a 2047-es hsz-od alapján úgy látom, nm értetted meg amit írtam, a #2048 pedig arról tanúskodik ("az RFV csak egy ígéret"), h továbbra sem látod át a céget, ezért azt tanácsolom, kicsit jobban olvass utána. külön köszönöm a beidézett részletet, így majd 3 évvel az első RFV-s vásárlásom után nagy információtartalommal bírt :) azt látom, h a nagy szeretettel használod a mutatókat, de egy növekedési sztorinál korlátozottam lehet őket hasznosítani. mert akár hiszed, akár nm, tleg számít a jövő, a várakozások. h a rátáknál maradjunk: elég, ha megnézed a a P/E-re vonatkozó formulákat, amikben bizony ott szerepel a növekedési lehetőségek jelenértéke. egyébként is, te statikus mutatókra hivatkozol, sztem nézz rá a forwardokra is. ezzel részemről a vita lezárva. szted drága, sztem nm, én vettem az elmúlt időszakban még a pakkomhoz, te nm. ennyi :) (a #2057-essel teljesen egyetértek.)
Q4: a legtöbb sor in line, az adózott profit viszont várt feletti. az új stratégia részleteire kíváncsi vok, bár bizonyos részletek talán sejthetőek. ez az év eddig biztatóan alakul: új piac (lengyel), új, rendkívül jól hangzó nevek az IT-ban, új külföldi befektető, mnyp-s pakk kérdése lezárva, új piacokról történő forrásbevonás lehetősége. tehát a 2 nagy kockázat (mnyp-s és finanszírozási) megoldódni látszik.