Egyelőre Egon szavaival élve korlátos lefelé.
Valószínűleg abban igaza van, hogy valakik előre megint jól értesültek voltak, ezért vették múlt hét vége felé annyira.
itt az alkalom...talán el lehet csípni..én már bennt álllok két helyen.
a hetet megvárom,tartanak a szintek jövő héten long pakk,28880-as célárral.,
Pedig Egon szerint mehet 26000-ig. Fordított a srác megint rendesen.
A shownak folytatódnia kell!:)
Amíg prompt bux cca. 22600 felett van , addig max. skalpolni érdemes shorttal.
Mol-t érdemes figyelni, ha magasan nyit dobom is rá a shortot, kilóg a bollingerből.
Én is annak örülnék, de tapasztalat alapján a fájóbb irányba fog menni, tehát fel.
örülnék, ha a te verziód teljesülne...azaz ma visszafordulnánk, és mennénk lefele.
Én havin nézem.
Itt mindenki megkérdezi tőled miért oda rakod a leszorítót, miért nem a tetejére a fölötte csúcsnak.
Én havin alsó leszorítón 3-4egy be esést látok, de az alatt van, még lehet ez a havi chart még ez alatti doji is, már csak pár nap a hónapból.
Fölötte ott a tetős leszorító, ráadásul ez átfogottabb, mert 2007es szorítás alatt is van.
Ma éppen baromira nem érdekel az egész, már unom, kiégtem megint, hogy találgatni kell, meg az állandó kiütés és felfele menéstől.
Kicsit megnéztem a prompt bux napos chartot, pontosabban az általad sokat linkelt háromszög felső vonalát rajzoltam be.
2 felbontásban raktam be. Jól látható, hogy ismét kilépett a háromszögből bár a bollingerből is kiszaladt. CCi már beadta a vételi, a háromszög visszatesztelése után irány 25000.
http://kepfeltoltes.hu/view/110226/bux_d_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/110226/bux_d-11_www.kepfeltoltes.hu_.png
helyes ott is adok rá :)
megmaradt a short, mert elmentem focizni inkább. :) a long pakk harmada, telko emelkedés kompenzálná tovább felfele:)
beneztem finvizre, gyenge forgalommal emelkednek, es erosebb a bear signal egesz nap kint. Ez az eses korrekcioja, utana megy tovabb le szerintem c.re.
Jahh ez van, lassan valóban hülyeség nélkük azt fogom csinálni, hogy ellenkezőleg nyitok pozit, mint ahogy tervezem. Eddig baromságnak tartottam, de lassan bedőlök neki istók zicsi:-)
és mi van ha most jön a begyorsuló szakasz és kinnt egy hónap alatt csinálnak 10%-ot mindenben?vagy15-öt?
miért fordulna? van benne még 1000 pont felfelé.
shortolok ugyanis...