23699 a záró!
Szia, gondoltam rád, én meg 23Kn zártam az összeset.
Sebaj, veled is egy szinten szívok, meg kerivel is..
de a shortos kollegákkal is..
sajnálom Balázs, még csökkenő árbóc sem jött be.. ez a hét vicce.
Ne is említsd ezt a szart 22850-en teljesült tegnap a stopom, erre , ma hol van??? :(((
23.712-n álltam short nyitással. Mennyi volt a max és a záró?
még zártam le shortot...Stop aktiválódott.... ez nem igaz.
1100 pont tegnap reggeltől fogva.
Beborítanak 3 nap alatt 1800 pontot a semmire,aztán kis időre rá 2 nap alatt visszahúznak rajta egy ezrest...ááá ez kész.
Nekem is ilyen célárakat dobtak a múlt heti alakzatok, dupla alj, füles, emelkedő háromszög.
Ide vártam 23Kra, nyugat leütése borította az egész elméletet, utána nem estünk velük, a korrekciójukkal meg visszajöttünk jó magasra, és megcsinálja az múlt heti elvárt dolgokat, miután letörte azokat.
Na mindegy, ez ilyen.
Szar GDP-re elvettek a longomat es aztan megveszik... Mire is fog esni a vilag, ha nem erre a fos adatra???
Hát kb,a dinamika is hasonló...igyekszik napi maxra minden,Herci elvárása némileg túl is lett teljesítve.
Havi chart szokásos, még mindig ugyanazon a szinten, 23k-n, itt már százszor adtunk vettünk, semmire nem jutottunk.
Mondjuk két hete 1500pontot jöttünk le ennyi idő alatt, az sem volt normális, oda vissza ez sem, így egál, csak kérdés hányan fogtak vele..
Havi chart:
hmm 450nél visszakellett volna venni a shortot, no de majd a sto... :))
Vazz hogy én soha nem tudok hinni a szememnek és a logikát keresem mindenben...ezer pontot jött a bux ezen a héten,mi ez ha nem reális? :D