Bár már nem lépek poziba, de én lefelé várom
Tegnap kiutott a stop, ma visszavetem 800 ponttal lejjebb. Majd meglatjuk. Meghuzhatnak ugy, h. lehessen ujra stopot rakni ra.
En ott nem mertem elkezdeni, pedig szinte konyorgott, h. vegyem. Mindegy, most mar van. Sztem vigyazni kell vele, mert gyorsan "fut", ha akar.
jaja tényleg 2009-ről van egy rés nyitva: 36890-37050
tehát sértetlen maradt :)
Valahol olvastam, hogy nem sokkal 37 ezer alatt van egy rés.
?
Közben látom már 38185. Megy ez csak így tovább.
Némi korrekcióban bízok én is. Reggel kaptam 37300-on. Meglátjuk mire lesz elég.
37e-nél megvették....
Most nézem az Egis 3,6 %-os emelkedésben. A 100 milliárdos megtakarítás rá nincs hatással, mi?
Ezt most már, ha törik, ha szakad, akkor is kiseggelem. Lesz itt még olyan, hogy minden esik csak a richter emelkedik. Várom már nagyon ezt a pillanatot.
hamarosan kiderül...szerintem.
Semmi időm nincs, csak szólok, 37 305-ön lezártam az összes shortom...
Beálltam oda, és gondoltam, 37 400-on összecsipegetem, amit el akarnak adni, de beverték oda, így megkaptam.
Fele eladás 40 400-on, fele 38 900-on, most nem számolok átlagot.
nem tudom ki hogy van vele, de én vételre figyelem. 5 nap alatt 7%-ot esett. Szerintem hamarosan zöld gyertyának kell következni.
be is álltam 36,x-re
az biztos, hogy csak jó hatással lenne a papírra, ha tizedelnék a papírt, 3800 körüli áron sokkal likvidebb is lenne a papír, mert az unatkozó tréderek is egy kicsit rácsúsznának. Nem beszélve a pszichológiáról, hogy jobb látni a könyvben több ezer db-os vevő és eladókat, mint pár tíz vagy pár száz db ajánlatokat.