:D:D egyébként valszeg lezárom ma a pozit, nem hiszem, hogy jövhétre átviszem. Kivéve 350 alatti zárás.
:D:D egyébként valszeg lezárom ma a pozit, nem hiszem, hogy jövhétre átviszem. Kivéve 350 alatti zárás.
bennfentes. Mióta a MNYP vagyont kezeli állami cégnél azóta képben van.. :D
no tessék, még a végén csurog. 400 alatt zárna hati, akkor lehet shortban reménykedni ::)
550ről nem vitték el a köv pakkom, paraszt banda.
Engem is beetettek azzal az e heti 22700 alá menéssel. 650-él beshortoltam (papíron). 23050-es stoppal.
Szóval élesbe lett volna a héten 3 buktám is, úgy néz ki, hogy ez még fokozódik is.
Ma várható adatok:
US 14:30 GDP növekedés (felülv., n.év/n.év), Q4, előzetes: 3,20%, várt: 3,30%
US 15:55 Michigani Egyetem fogyasztói hangulat-index, feb., felülv., előző: 75,1 pont, várt: 75,4 pont
US 16:15 A Fed-től Lacker beszédet mond
US 19:30 A Fed-től Yellen beszédet mond
Ma nem lehet megállítani a BUX -ot..bexarás...és ha Ricsi is elindul......akkor nemtudom..zárni kell picit nekem.
egy kicsit adtam
72.000 :D
Ott biztos fordul.
Beálltam 700 felé próba shortra..
nézni kell molt. próba shortot se igazán merek, ricsit is elindítják beszarok..
Majd sajnállak,lesz pár perc szabadidőm 7végén :D
Kivi leszek külföldi korrekcióra vajon megyünk tovább fel?Némileg betegesek voltunk,vagyunk a héten...
Nem értem mi folyik itt..miért kell egy nap alatt megvenni az egész piacot ?
mindig ez megy...őrültek...
Van valakinek tippje hogy mi lehet majd az ellenállás ?
kt - kamatkülönbözet vagy kamattartalom. 300k = 300 db hati :)
bazzz teljesültek eladűsaim ebéd alatt. Gyász.
Lehet ezt sokféleképpen nézni. Ha jó arra adnak be, mert lehet tömni és a mostani vételeket kirakják a vevőkre, ha jó, akkor veszik mert normál esetben jók lesznek a kilátások.
Ha magasabbról kezdenek adni, többen szállnak be utánuk az esésbe, többet tudnak lefele adni, többen állnak mögéjük.
Eddig arra vettem, hogy biztosan jó lesz, de most valahogy nem érzem a jót.
Amennyiben hiszel a csodákban akkor lehet....idáig nem sok mindent tett le az asztalra,majd most megmutatja! :D
Mollyra rácuppantak,ment 2e pontot,ennyi most a történet...
Lehet, hogy még a végén egy normális reform program kerül ki Matolcsy kezei közül jövő héten és ennek örül valaki?