Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

anyám mekkorát emelkedtü…

#355976 Csilla76

anyám mekkorát emelkedtünk...akkor az esés is gyors lesz most már?

Re: nincs cím

#355964 Kissherceg Előzmény: #355956

hatiban 300k felett szopás kereskedni, azalatt még megoldható. Csak nem dühből nyitsz zársz.. :)

#355959 Amatoregy Előzmény: #355958

a dax a legdrágább index. Mind letétigényben mind elmozdulásban...

Ott kihullik az ember haja. Akkor inkább sp500.

#355957 lyonell Előzmény: #355955

ebben viszont igazad van,én is igy látom.velem is sokszor ez a baj pozi nélkül,jól látom,poziba meg nem.

#355956 Hathor Előzmény: #355951

Én is azt szeretném, meg mindenki a saját pozijától.

Az én stratégiám a hosszú pozi lenne a nagy pozimmal, de az irántalan csapkodásban, sávozásban nem találom, a ma eladom és fordulok másik irányba nem az én világom, de ez valszeg a nagy konti szám miatt van, mert másképpen kezelem, mint aki egyeket ad rá, azon max ha nullára megy, akkor bukok 30Kt.

Teljesen más stratégiát kell használni nagy pozihoz mint az egy-két darabhoz.

Azt mondja a csapat építse fel az ember.. de mit, ha nincs egy irány, csak a sávban 1000pont tingli tangli.

Ameddigre 200pozit felépítesz, már visszafordul.

veszek 23Kn 10et, veszek 23.2Kn 10-et 23.4en 10et, utána 22600az árfolyam.

Utána megint veszek, ha elindul fel. 22.800.. 10, 23K 10, 22.2 10, 23.4en 10., holnap megint 23K az árfolyam.

Mi a bánatos lófüttyöt lehetett itt felépíteni 200kontira?

Egy éve sávban állunk.

#355955 Amatoregy Előzmény: #355951

nem értek veled egyet. Hathornak betéti társaságot kellene alapítania. Ő lenne a beltag. Amig nincs pozija tök jól lát mindent. Amikor meg lesz akkor:

- rögtön 100 konti lesz 200 pontos sávban

- már csak az irányához passzoló csartokat rakja fel

- támaszon vagy ellenálláson nyit (és a visszapatt-al nem számol..)

Inkább elemezni kellene és a nyerő 40 %-át átadnánk neki..

Bocs Hathor, de ezt már többször leírtam. Ha 100 konti helyett 20 lett volna akkor más lenne a helyzet..

#355951 lyonell Előzmény: #355945

ne sértődj meg na,nem azért irtam,pusztán meglátás.

A daxom 50pont minuszból fordult.

Szóval na,nem bántásból mondtam,ne vedd sértésnek.

Csak meglátás,és szewretném már ha végre neked is valami plussz lenne.

#355949 Hathor Előzmény: #355945

Ja igen, előző képen a nagy reményeket igérő richter grafikont látjuk, amiben zsákolnak a brokik.

7.) Amikor lezártam, mondtam hogy nem nyitok pozit a keddi kormányprogramig.

8.) Tegnap azért egy zászlót is ott volt a chartomban délután, az indult fel valóban, bár ennek ellenére valóban lefele várom, vártam annak ellenére, hogy azt is mondtam, kint meg volt A. pont és nyugat visszakorrekciózhat, de jövőhétre C.-t várok.

9.) Továbbra is ezekhez tartom magam.

#355948 lyonell Előzmény: #355945

hamar fordulok,szűk stoppot használok,amin van nyerő hamar kibaszom a felét.Buxom most nincs.

#355945 Hathor Előzmény: #355933

Azért pár óránként benézek, de mint kereskedésre elmentem igen..

1.) szerintem 22.600ra öntés után legjobb dolog volt amit tehettem, hogy kiszállok partvonalra, főleg nyugat esése után.

2.) az hogy magyar tőzsde fos és nem lehet rendesen TA-zni benne, erről nem tehetünk, nekem mindig iránytalan, de neked longos.

3.) Gondolom több száz konti longod van és fordítottad az én mindenképpen shortolom buxot, daxot elméletedet, amit pár napja írtál.

4.) Arany kivert téged is, de előtte több minden más is, bár láttam, hogy dax shorton nyertél elmondásod szerint, de előtte bőven mínuszba ment az emelkedéssel.

5.) Ezt a Richter baromi jó kilátású képet nem minősítem.

6.) Jó sokan vannak shortban, miért az én longommal foglalkozol, amit lezártam 200-250Ft mínuszban átlagosan

http://postimage.org/image/2hk8bi2ys/