Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#357473 ikszf Előzmény: #355771

Megnyitottam végül a számlát, be is fizettem.

Számlanyitásnál ott volt a"swap-free" opció, amit bepipáltam. Az miért jó nekik, hogy választható módon kínálják ezt minden egyéb felár nélkül? Hisz lemondanak a swap díjról.

#357103 Amatoregy Előzmény: #356212

kiváncsiságból belépte az xtb és plusz500 demoba. Egyikben sem lehet magyar részvényekre kötni, az árak se mennek. Oka?

most indultak el..

hol lehetne több évtized…

#356116 ikszf

hol lehetne több évtizedes csártokat nézegetni amcsi indexekre, ahol van fibonacci legyező is?

#355815 RemegoKez Előzmény: #355771

köszi.

Azért kérdeztem, mert olvastam olyat, hogy néha állnak szervereik, de akkor te ezt nem tapasztaltad...

#355781 ikszf Előzmény: #355776

Esetleg nem tennél egy próbát kifizetésre?

Állom a ki és befizetés költségét +egy sör árát :))

#355774 ikszf Előzmény: #355770

És ha 1-10 másodperc, akkor kapsz requote-t? Máshol teljesül, mint ahol beadtad az ordert?

Külföldi fórumokon aszem ezeket a negatív véleményeket olvastam, hogy nem kapták meg a pénzt és lassú a szerver. Pár 10$-t rászánok, aztán max tanulópénz lesz.

#355770 lackok Előzmény: #355753

1. Ki még nem vettem...egyenlőre szaporítani próbálok..:)

2.Moneybookers-el fizettem be...5 perc alatt rajta volt.

3.Az általuk írt 1-10 másodperc pontosan, mivel nem MM bróker gondolom ennyi kell hozzá. Nekem nincs azzal semmi bajom...főleg hogy én nem skalpolok...Ennyi ideig gépelsz is...

#355753 ikszf Előzmény: #355736

látom más is kérdez, akkor inkább ide írnám a kérdéseimet és nem priviben :)

1. Kértél már ki tőlük pénzt?

2. Azt írják, hogy nem vonnak le fee-t a moneybookerses befizetésre, sőt megadták a weboldalon az MB e-mail címüket is, és megjegyzésbe beírható a számlaazonosító. Így piszok olcsón lehetne rá $-t küldeni $-os MB-ről. Te mivel fizettél be?

3. Milyen gyorsan teljesülnek a bevitt orderek? Az általuk írt 1-10 mp. azért sok lenne :)

#355599 ikszf Előzmény: #355580

Aszem inkább mindenképpen 0,001 lot kéne, arany, olaj, jó lenne moneybookers vagy paypal befizetés 3-400$-al.

Valakinek tipp?

Van tapasztalatotok olya…

#355580 ikszf

Van tapasztalatotok olyan brókerrel, ahol olaj, arany is mehet 0,01 lottal vagy még kisebbel és ki is fizetnek?

#347723 ikszf Előzmény: #347720

De azért ez milyen durva már. 3 bróker feláll egy cégtől, viszi magával az ügyfélállományt, és a megszűnésbe/felvásárlásba taszítja az egész informatikai rendszert, személyzetet, stb... biztos jó pár ember kirúgnak, irodákat adnak el, stb...

Ráadásul saját rendszerük volt nem?