Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: lk

#355854 Waszeitung Előzmény: #355851

Olajat szépen beborították tennap este,vajon Molly erre mit lép?Mert mostanság ő alakítja buxi sorsát...

Re: lk

#355851 Hathor Előzmény: #355849

Szia,

S&P futi a tegnapi 15.30as szint körüli magasságban van, valóban nem sok öröm van benne, de másképpen kezeljük valóban. Amikor nyugat ment fel két hete is egészen múlt hétig, akkor nem mentünk sőt estünk, amikor esett, akkor szinten maradtunk, utóbbi három napban meg a nyitó eséseket megvettük, emelkedtünk záróra a nagy kinti mínuszokra, ma Ázsia nagy pluszban, erre mit csinálunk?? ha őrült a piacunk, akkor esik :)

de nem hinném, hogy őrült lenne, mert már nem vagyok poziba...

így mehet nélkülem csába....

szánalmas is nézni.. persze longosoknak jó ez így, megértem, de azért lehetne valami rendszer, nem kusza chartokra, ellentétes irányokra, kamu hírekre, befolyásolásokra kelljen mozogni.

Kadhafit lelőték jött a nem megerősített hír.,. Remek..

Szandikának meg kidurrant a cicije, Olivérnek a töke durrant ki, Kiszel tünde meg elhagyta donatellát.. jön a kamu hír tőlem.. na merre megyünk rá?

Mondja a rádió 500Ft-os benzin ár is jöhet.. remek.

lk

#355849 Waszeitung

Jóreggelit mkinek! :D

Esti záró és az égbe vert futik alapján egy tizeddel vagyunk feljebb mint kb mint este,gondolom erre majd megy a szaggatás :D

Re: jk

#355740 Lovax Előzmény: #355728

Lehet holnap reggel gappel fogja atutni felfele a csati tetejet: egyre magasabb melypontokkal, emelkedesben novekvo forgalommal tamadja harom napja.

Ennek megfeleloen a ma reggeli shortfordulo, longnyito csomagot 22810-rol megtartottam.

En mar csak akkor zarom a longot ha megint beesik 22600 ala. Az meg szerintem nem holnap lesz, meg nem is a jovo heten.

#355738 BudFox Előzmény: #355735

eddig oké...ha SP - Dow esik zárásig akkor még tartható a csökkenő csatorna.

de most alaposan fel lett megint forgatva a grafikon...Hetes gyertya egyik nap piros, másik nap óriási zöldé változik, majd kicsit megint pirossá, ma megint óráisi zölddé....a fene se tudja ezt követni már.

#355735 Hathor Előzmény: #355732

Bocsi akadt a fórum.

szóval igen. Ricsit, MOLt, telcsit lekötötték, OTPben 9pont fel, ahogy vártam.

Így 22537as bux lekötés, maradt a csatiban, de leütve tetejéről, hati 10ponttal felkötve 23200ra.

#355727 Hathor Előzmény: #355721

Bux egyelőre csökkenő csati tetején tanyázik, először éljük meg a holnapot. SQ-t egy hete várod.

Könyv szerint OTP áll csak jól záró könyvekben, többi egyelőre lekötésnek néz ki.

#355719 Hathor Előzmény: #355716

sajnos ez a termék amíg nincs 1000-1500pont nyerőd benne, addig nem egy beülős, itt meg ember legyen a talpán, aki 1500pont előnyt szerzett mostanában.