lehet, de mire föl emelkednénk mi ?
leminősítés küszöbén vagyunk..és azok az országok amiket írtál sokkal több, és értékesebb dolgot állítanak elő mint mi.. elég csak a GDP -t összehasonlítani.
lehet, de mire föl emelkednénk mi ?
leminősítés küszöbén vagyunk..és azok az országok amiket írtál sokkal több, és értékesebb dolgot állítanak elő mint mi.. elég csak a GDP -t összehasonlítani.
:D
usa topikban esett :)
lakásadat nagyon xar lett...na akkor mehetünk lefele..
18 % ot esett a lakáseladás.
Azt érdemes vsz figyelni ha messziről nézel rá, bux 22500 körül , dax 7000 felett sp 1300 felett. Vagyis kb tavaly májusi kormányváltás óta mi megrekedtünk a dagonyában, miközben a világ elment mellettünk. Jó idén már látszott más feltörekvőknél is egy profitrealizálás féleség.
Szóval bux helyzete elég spéci vsz ez miatt.
Reggel lezártam shortjaimat 2319x-2280x
Most irtó mérges lennék, ha nem így cselekedtem volna.
még várok a short zárással...de bosszant hogy amikor emelkedni kell még mindig 200 pontot húznak rajta 10 perc alatt.. mert bika piac van :D
tömni mind a két irányba lehet...de a fed a főnök....amíg ők itt vannak, addig semmi sem olyan, mint azelőtt volt...
de esés esetén jelenthet tömést is az emelkedés, kitömik a vevőket, hétfőn kedden meg leöntik őket hullám alapján.
ha 4-kor jó adat jön, meg holnapra jó gdp-t várnak, akkor ezek a görbék csak statiszta szerepet játszanak....jön a psycho és dönt
odakinn 3 esőnap után illik fordulni. mégiscsak bikapiac van :)
S&P ben óráson a csökkenő csúcsokra tett egyenest még nem vitte át, ha jól látom, mondjuk addig még foghat az emelkedésen, arról lefordulhatna. Elliott szerkezet szerint meg B.re kellene mennie lassan, aljtól 25%-ot jött vissza az esésben.
most vagy ő a vak, vagy te....ny-eu holnap 3 ill 4 nap esés után turbo long...mo-n plusz vityavárás...hétfőn meg azért emelkedő, mert hétfőn mindig emelkedik....csökkenés legközelebb kedden..szig. tudományos alapon:)
senkire, csak ez tény :)
Kint meg volt A.pont talán, jöhet fel B.pont ahogy vártam kint, onnan majd C-lejön jövőhéten elvileg.
Herceg kire gondolsz a Kocsoggel, meg a phasszal?
igen záaszló lehet, ahogy délelőtt mutattam, meg elliott szerkezet is lehet benne, akkor harmadik pontra megyünk..
jó a tőzsde, csak sok a K_o_cs_o_g...