tegnap nem ment, aljas támadásaidat cáfolom :D 800as kt kellene scben és zárnám is a pozit, de így nem látom még nyomát...
tegnap nem ment, aljas támadásaidat cáfolom :D 800as kt kellene scben és zárnám is a pozit, de így nem látom még nyomát...
Tegnap meg +4% ment Molly,azért is panaszkodnék :D
előtte már estünk 1600 pontot... panaszkönyvet kérjétek a béttől :)
remélem a napközbeni lecsorgás zászló lesz és akkor elég korrekt záró jöhet össze :)
Ami már el is múlt...bivalyerős dax napok óta pusztul,semmirevaló bux meg itt lóg a levegőben,ááá egy bóvli ez.
Már zöldben is vagyunk...
Ne is panaszkodj, mert a tegnapi zarohoz kepest ujabb pluszt termeltel! :)
ja...csak a szolgáltatási palettájuk minden évben színesebb...nekem például nagyon megfelelnek triple palyer vagyok náluk, sőt mobillal és mobilnettel együtt 5 szolgáltatás....rv-t sem vásárolnak minden évben vissza...arra is futja, annyi a lé...
nem panaszkodom.. :))
csak már mennénk a 21.000 irányába...mondjuk a nemzetközi hangulat az megváltozott, ti is látjátok, ehhez mérten teljesen máshogy reagálhat a tőzsde mint előzőleg.
azért, mert állandóan shortolsz :D
amúgy ez a fair nem fair kérdés teljesen értelmetlen, ilyen nincs a tőzsdén. korrigálnak az osztalékkal, mivel úgy veszik, h azt rögtön visszaforgatod a részvénybe. ez így van, a "mi lenne, ha" kérdésfelvetés abszolút felesleges.
600 a kt, továbbra se panaszkdoj... :)
Ha elhúzódik a Líbiai válság, vagy tovább terjed. erre vonatkozóan már mindenféle összeomlást vízionálnak..szerintem most ez a meghatározó, nem a kis vállalati hírek.
Hát igen....miért érzem úgy hogy mindig a shortosokat szívatják minden téren ? :DD
ez igy nem fer...akkor lefele is legyen Bux esés. Minden évben van Telekom osztalék...tehát a mostani Bux már eleve nagyon eltorzult...ezen logika szerint.
Megnéztem még közelebbről buxot, 15percen. Tegnap a csökkenő csatorna tetején volt egy dupla top, aminek sáv közepén volt kb nyakvonala, ami ledobta reggel a nyitó szintre, onnan fel egy zászló szerűvel. Kérdés a további folytatás, ez az emelkedés egy zászló-e, esetleg egy elliott felpattanás eleje, vagy letörik..
bár nagy mozgást nem tudom tudna e hozni az állóvízben, e fölött a délelőtti piros csökkenő órás csatorna tetejét, alját figyelem.
Tavaly ilyenkor feltettem ugyanezt a kérdést, talán Ibiza válaszolta meg úgy, hogy nem befolyásolja a határidőt. Igaza volt.
Benézek 30percenként, egyszer az eladói oldal van tele és üres a vételi könyv, utána fordítva.
Ez nagyon gáz, közbe ersténél 100kontiamra 50pont a kötés oda vissza, KBCnél 38pont.
És itt állunk 23K körül.
szerinted semmi, szerintem sok minden... brutál lé van cég mögött... hitelt is csak amiatt vesznek fel, hogy legyen...
hati pedig itten pusztulgat, csorog a semmibe :)
én nem így gondolom, de herceg kidob, ha ide telekom írás kerül...
Szerintem nem alacsony az ára. 2008őszén akkor kezdődött a válsági esés 630-700as szinten játszottam vele, ahhoz nem kevés a mai 550, semmi nincs a Telekom mögött, még a fundások sem tartják semmire, csak osztalék papír, és most még rá is nyomták a különadót.