just say BTFD :))
Akkor tényleg kirakták volna? Az alapja adatait közlik...furcsa lenne, ha így se szó, se beszéd eltűnik. Mondjuk ilyen 5 hónapot mint eddig én se láttam 10 év alatt, tehát abszolút együtt érzek vele.
Lehet nem lesz igazam, de szvsz ez egy gyors két hetes korrekció lesz. Ha Irán, Algéria is bedobja a törölközőt akkor eladom én is amim van és good bye (igaz BP-ben vagyok legjobban aminek használ az olaj rohama) Eddig a világ termelésének a 2% szünetel Líbiában. Nem sok.
Egyértelmű, hogy korrekció van és én elkezdek eladogatni a megnövekedett volatilitásban put opciókat olyan áron ahol hajlandó vagyok megvásárolni a részvényt. Ma eladtam 10db RIG-et 62.5-es 2012-es januári lejárattal. Én ott szivesen megveszem, de ha nem akkor 4 ezer dollárt kapok érte, ha megtartanám. De van sok-sok más fair értékű is.
Ma mindent levernek, de egyértelműen egyenlőre nem változott a javuló kereslet....ÉS úgy is jön Bernanke, ha kell...mi is a mondás? "buy the fucking dip":)
Minden tiszteletem az ove, de igy jar aki okosabb akar lenni a piacnal.
Nekem úgy tűnik Nyilasi befejezte....már a saját Hedge Fund adatait se frissíti...Ennyi volt, "finito..."
igen, utólag mindig okos az ember tudod... vagy jön majd a hír, hogy 'kadhafit megölték vagy hasonló' majd, gap up és "de hülye voltam, hogy buktában eladtam..."
tegnapival együtt -3% eddig, nem pánikolok... lassan gondolkozom más rv vételen is:D
majd ha törik az 50napos meg a 200 napos, akkor pánikolok :D és megnyomom a pánikgombt a gépen (power off) aztán majd később ránézek...
SP futinak hamarosan megallo, januari duplacsucsot teszteli vissza 1296 korul.
volumen is szep.
Szerintem megjött a korrekció. Olaj majdnem 100 dollár. Drága lesz a benzin jövő héten. Nagyon leshortolnékom van, de inkább kihagyom mint -5%-ban ébredjek.
Repülőcégek, CCL cruise nagy pofont kaptak 2 nap alatt 10% az olaj miatt. Jó vételek lehetnek lassan egy vissza ugrásra.
Ha nincs nagy balhé akkor gyors korrekció lesz. Pár hét 10%. Nyilasi helyében most tolnék egy duplázást és remélném, hogy kitudok lépni a pozikból.
akkor még ezen a héten kiderül, ha így megy tovább, hogy 5, vagy 10%-os lesz e korrekció, ill hogy korrekció e, vagy tényleg gáz van.....
Szek.
Esnek mint az alma a fáról, kiváncsi vagyok meddig...
csak egy 4.hullám:)
ugyan már olvasni olyat is,hogy végleg elzárva az emelkedés előtt az út a 2009-ből induló Elliott számára......
csak akkor azt lenne jó tisztázni,hogy a 2009 óta tartó Elliott ciklus,most a 3.hulámnál,vagy 5.hullámnál fordult-e délnek......
Ma is mar majdnem minusz egy szazaleknal tart az S&P, Nasdaq mar 1.5 folott.
Na mi az, itt a varva vart emberes korrekcio?
igen erre a csemegére már Bakiba is tegnap este hivogatta fel a figyelmet:)
http://finviz.com/quote.ashx?t=HPQ ez csemege