minket fel, a hatit meg le vagy fel.. :D
záróban kiváncsi vagyok merre kötnek minket.
de már kezdi magát megadni minden...nyugat esik tovább...
OTP előbb visszatesztelte az ellenállást. de letörött.
Ma az OMW kint 5%ot esett azt hiszem, majd záróban talán beesik.
A fenti fej-váll fordítós alakzat lehet, a nagy elliottnak is vége lehet, ettől majd egy nagy ötös hullám jöhet később, de még alig látszik ez az esés, egy elliott lezáráshoz kint.
A fej vállak meg egymásra épülhetnek egymás alatt
Csak ez a mocsok Molly nem tud a tegnapi +4% ból egy dekát sem visszaadni...
Nálam daxban letört egy fej-váll nyakvonal, illetve csináljuk lefele az elliottokat sorba kint.
Én is adnám, ha nem szopatna mindig ez a termék.
Gondolom OTP ben is törhetett a fej-váll
Molly nem hajlandó esni,úgy pedig buxinak sem fog menni...3fő komponens van buxban nagyobb súllyal és vmelyikkel mindig vigéckedni kell hogy szakadjanak meg.
Nézd már mennyien álltak be 5550 -re az OTP -be..ott van a támasz..remélem most letörik.
jah...és még egy pizzára sem hívtak meg..vagy semmi tuti információt nem mondanak az embernek...tényleg kizsákmányoló...
nekem is mondhatnának valami tuti hírt... de semmi.
Hát igen..lehet hogy Amerikában diktatúra van..de fogyasztási diktatúra : fogyassz többet jobban élsz = békén hagyunk.
igazából dolgozni is kell olykor :)
brókercégemnek kb 50misit tejeltem eddig.. szóval kapják be.
usaban is diktatúra van, csak demokráciának hívják...
csak a normál SP mozgást követjük le...
ezt figyeljétek :
"Bár szakértők szerint nem kell tartani attól, hogy a feszültségek Szaúd-Arábiára is átterjednek, a szaúdi király óvatos. Abdullah bin Abdul-Aziz a béke megőrzésének érdekében ma olyan intézkedéseket jelentett be, amelyek az életfeltételek javítását célozzák. A csomagban eddig példátlannak számító intézkedések is szerepelnek. "
Beijedt a Szaúdi diktatúra is...félnek hogy ott is tüntetések lesznek...szerintem ennek ellenére ha bal lábbal kelnek fel a szaúdiak ott is lehetnek tüntetések.
hát én is voltam sokszor igy...vagy csak nem mertem fordítani..inkább ez volt nálam az ok.
Ne is mondd, en az elmult ket napi hintat shortban ultem vegig. Megneztem ahogy nagy nyerobol kicsi buko lesz, pedig ha eredeti terveim szerint 900 alatt savosan zarom a shortokat, most sokkal boldogabb (es ne'mileg gazdagabb) lennek...