Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#355544 Trisz Előzmény: #355533

Kiderül, hogy egy szent ember. Mi meg nem szívleljük. Biztos bennünk van a hiba. Remélem nem fogja igényelni, hogy elnézést kérjünk tőle. Valahogy nem vinne rá a lelkiismeretem. Ennyire rossz ember vagyok!?

#355543 kerikoma Előzmény: #355533

:))

Szépen kiszúrtad az összefüggést:)

Lassan feltöltik a 42-es eladói oldalt is:(

#355542 Zotya32 Előzmény: #355537

a végén úgy is az lesz, hogy ha vki phyl-t ad el a tőzsdén, cserébe nem pénzt kap, hanem annyit, hogy: "Isten fizesse meg"

#355533 Zotya32 Előzmény: #355523

http://www.parvaro.hu/node/78

"

v, 03/21/2010 - 13:39 — Elite-Contact Club

- Negyvennyolc éves, tehát olyan korban gyerekeskedett, amikor ezek az értékek még nagyjából helyiértékükön szerepeltek.

- Van mihez viszonyítanom, ugyanis Kakasszéken, tanyavilágban éltem egészen 18 éves koromig. Dolgos, tisztességes és gerinces emberek világában, ahol az adott szó kötelező érvényű volt. Én a mai napig ebből merítek, s biztos vagyok abban is, hogy ez a mentalitás sokat segített az üzleti életben.

......

- A belső béke nyilván visszahat a munkájára is. Stílszerűen most éppen egy egyházi ingatlant vásárolt meg.

- Ez egy Sopron melletti XVII. századi pálos kolostor, hihetetlenül rossz állapotban. A karmelita rend azért adta el éppen nekem, mert én garantáltam, hogy nem szállodát fogok ebből csinálni, hanem valamilyen jó szándékú ügy érdekében építem majd újjá."

"ahol az adott szó kötelező érvényű volt"

És amikor az adott szó megvalósul:

"Bankár Holding: Kolostorba vonult

2011. február 23.

HVG

A Kovács Gábor érdekeltségében álló Bankár Holding Zrt. többségi tulajdonában lévő Sopronbánfalva Kolostor Kft. üzemelteti majd a Sopron bánfalvai városrészében álló, múzeummá és szállodává alakított egykori pálos-karmelita kolostort. Az 1,2 milliárd forintos felújítás költségének 45 százalékát – 1,8 millió eurót – a Norvég Alap biztosította. A 23 szerzetescellából kialakított vendégszobák, a refektóriumból és a noviciátusból létrehozott közösségi terek az egyéni és csoportos elvonulást, a spirituális felfrissülést szolgálják, és nonprofit alapon fenntarthatóvá teszik a műemlékegyüttes"

Nem nézünk ki jól:( Mind…

#355483 kerikoma

Nem nézünk ki jól:( Minden nap lejjebb jön az eladói oldal 1 huffal. Lassan be kell rakjak egy stopot 35 és 40 közé. Nem fogom végig nézni, míg lemegy 20 Ft-ra:(((

#355216 kerikoma Előzmény: #355180

Köszi:-))

A híííííres KG.. A Bankár Holding részesedése most 5 % alatt van ugye?

#355073 kerikoma Előzmény: #355069

Igen, aki megkapta be is állt 43-ra azzal az 5k-val... egészségükre, csak nehogy megnézzük ma a 40-et

#355054 kerikoma Előzmény: #355046

Itt valóban arra megy ki a játék, hogy mindent átjátszanak Mórééknak?! Őszintén sajnálom azokat, akik magasról beragadtak, tényleg!!!

Szép reggelt mindenkinek!

#355046 Zotya32 Előzmény: #355045

"A jelenlegi kormányzati prioritások egyike a gyógyszeripar és gyógyszergyártás fejlesztése. Így tud megvalósulni egy uniós pályázat keretében elnyert 120 millió Ft beruházással a bábolnai gyógyszerüzem gyártóhelyének további modernizálása, valamint a termékpaletta folyamatos bővítése is."

nem vagyok ideges, csak azért ez roppant mocskos, gusztustalan amit itt írnak...

Kormányzati priorítás... a holdingnak nem érte meg, Mórénak igen...

Ha ezek után sem villanatanak vmi mással nagyot, akkor előbb-utóbb vki sittre fogja küldeni őket....

Fontos az alaptevékenység... szép mondhatom... alaptevékenység 4 éve már nem az állatgyógyszer, hanem az állati mutyi, és a gyógyszert meg a büfik veszik maguknak.

http://www.gazdasagirad…

#355045 Zotya32

http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/60466/

Mongóliában alapított céget az Alpha-Vet

Gazdasági Rádió, 2011. február 22. 21:41

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft., Magyarország egyik legnagyobb állatgyógyszer importőr és kereskedelmi vállalata megvásárolta a Phylaxia 1912. Holding Nyrt. gyógyszergyártó eszközeit és telephelyét. Az adásvétel eredményeképpen az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Bábolnán saját gyógyszergyártó bázist hozott létre. Az Alpha-Vet egyidejűleg megkezdte mongóliai terjeszkedését.

A bábolnai beruházás egyik fő szempontja az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. azon törekvése, hogy segítse fenntartani a magyarországi állatgyógyszergyártást. Emellett szakmai eltökéltségét is kifejezi a hazai tudásba, fejlesztésbe vetett hitével, hiszen a gyógyszeripar a világon mindenhol az egyik legnagyobb hozzáadott értékű üzletág, a folyamatos, innovatív kutatás és fejlesztés okán.

Azáltal, hogy a kutatás-fejlesztéstől a gyógyszergyártáson át a kereskedelemig, azaz vertikálisan egy cégen keresztül haladnak a folyamatok, a felhasználókat is kedvezőbb áron tudják kiszolgálni, mely révén az ő költségeik is csökkennek.

A jelenlegi kormányzati prioritások egyike a gyógyszeripar és gyógyszergyártás fejlesztése. Így tud megvalósulni egy uniós pályázat keretében elnyert 120 millió Ft beruházással a bábolnai gyógyszerüzem gyártóhelyének további modernizálása, valamint a termékpaletta folyamatos bővítése is.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. kiemelt céljának és feladatának tekinti a magyar termékek, áruk és szolgáltatások minél szélesebb körű nemzetközi megismertetését és hasznosítását. A külpiaci aktivitás területének megválasztásakor elsődlegesen a hagyományosan jó magyar kapcsolatokkal bíró országok kerültek feltérképezésre. Mongólia mind gazdasági, mind szellemi és kulturális szempontból sok szállal kapcsolódott a korábbi időszakban Magyarországhoz.

A két ország sokrétű kapcsolatai a rendszerváltozást követően jelentősen meggyengültek. A kapcsolatok fellendülésének alapját Magyarország uniós csatlakozásakor tett donorországi vállalása volt hivatott biztosítani. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. és a Phylaxia Pharma Zrt. felismerte ebben a régi és mostanában újraéledő kapcsolatrendszerben a magyar termékek és tudás mongóliai megjelenítésének lehetőségét. 100.000 USD befektetéssel megalakították a Phylaxia Mongólia Kft-t. Az új vállalat ulanbatori székhellyel működik.

Elsődleges exporttermékei között egyelőre állatgyógyszerek és állatgyógyászati készítmények, gyógyszerek és élelmiszerek szerepelnek, valamint előrehaladott tárgyalásokat folytat a mongol állattenyésztés korszerűsítését és piacra jutásának hatékonyságát javító rendszerek, szolgáltatások kiépítésével kapcsolatban.