Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #355523

http://www.parvaro.hu/node/78

"

v, 03/21/2010 - 13:39 — Elite-Contact Club

- Negyvennyolc éves, tehát olyan korban gyerekeskedett, amikor ezek az értékek még nagyjából helyiértékükön szerepeltek.

- Van mihez viszonyítanom, ugyanis Kakasszéken, tanyavilágban éltem egészen 18 éves koromig. Dolgos, tisztességes és gerinces emberek világában, ahol az adott szó kötelező érvényű volt. Én a mai napig ebből merítek, s biztos vagyok abban is, hogy ez a mentalitás sokat segített az üzleti életben.

......

- A belső béke nyilván visszahat a munkájára is. Stílszerűen most éppen egy egyházi ingatlant vásárolt meg.

- Ez egy Sopron melletti XVII. századi pálos kolostor, hihetetlenül rossz állapotban. A karmelita rend azért adta el éppen nekem, mert én garantáltam, hogy nem szállodát fogok ebből csinálni, hanem valamilyen jó szándékú ügy érdekében építem majd újjá."

"ahol az adott szó kötelező érvényű volt"

És amikor az adott szó megvalósul:

"Bankár Holding: Kolostorba vonult

2011. február 23.

HVG

A Kovács Gábor érdekeltségében álló Bankár Holding Zrt. többségi tulajdonában lévő Sopronbánfalva Kolostor Kft. üzemelteti majd a Sopron bánfalvai városrészében álló, múzeummá és szállodává alakított egykori pálos-karmelita kolostort. Az 1,2 milliárd forintos felújítás költségének 45 százalékát – 1,8 millió eurót – a Norvég Alap biztosította. A 23 szerzetescellából kialakított vendégszobák, a refektóriumból és a noviciátusból létrehozott közösségi terek az egyéni és csoportos elvonulást, a spirituális felfrissülést szolgálják, és nonprofit alapon fenntarthatóvá teszik a műemlékegyüttes"