neccesnek tűnik nekem.
Eur/Usd-ről mit gondoltok ?
1,38-tól az 1,386 os tetőig már jó lehet shortra...
Bár az áttört fordított fej-vállból 1,392-es célár adódik....De szerintem előtte ha felmegy 1,38 fölé, még onnan lesz egy vissza teszt 1,37 környékére.
Az usdchf-t figyelem. Egy leszúrással lenézhet még 9330-ig, mert ott már tesztelt erős támasza van. Ha odáig lemegy, rövidre legalábis fordulnia kellene.
Amúgy nem tudok elképzelni a dollárnál tartósan erősebb és még a jelenleginél is erősebb frankot hosszú távon. Bár ha azt veszem, hogy 2000 óta folyamatosan esik az árfolyam, és mindeddig csak gyenge korrekciókra futotta ... még ez is bekalkulálható.
de felvetettem eszt a lehetőséget,persze lefelé is nyitott vagyok :)
az hogy megvárnám, hogy mit kezd a vizszintes és ferde ellenállással.
neked ebből mi jött le?
mi a véleményed?
eur/chf túladott,az is ha megindul akkor sok lehet benne.
sok a shortos mindkettőbe,az igazi kirázás az ath lenne mindkettőben.És még egy kör fel a piacokon,gyorsan,15%.
tudom nem pontos...
http://kepfeltoltes.hu/view/110223/eurusd_d_www.kepfeltoltes.hu_.png
Valaki rajtam kivül,néz Eur/usd,naposon mintha dupla alj,volna benne.
Amiből kitörni készül,1,52-célárral.,aszt hiszem ha átmegy a multkori csúcson belongolom tavaszra.
usdchf-be belevettem én is 0,9446-nál Ezt is felfelé várom.
Eurchf-et megfogta a 38-as fibó egyenlőre.
Stoppot behuztam 0 ba 9848 ra ,és vettem usd chf longot naposon visszatesztelte a kitörest szerintem , meglássuk vas.... este.
Ma küzdöttek 15percesen. Nem tudott új aljat ütni. Felfelé még 0,9902 akadály utána 0,9933
Lefelé,ha stoppot kéne tenni,akkor 0,9814 lenne.
Most inkább zártam,majd hétfőn meglátjuk,hogy a nagyok is longolni akarják e.
Bakker most olvasom ,hogy longod van ,megvan még mert ugy néz ki felfelé vette az irányt remélem ez meg is marad.
en is kabelt figyelem meg audusd -t , sztem legkesobb 200 nal fordulnia kell(ene)