én sem fordítottam shortba..kissé bánom is.
az a baj egonnal, hogym indig következő hétre kell várni.. :) 200 felett sóher voltam elszórni, pedig fordítani illett volna shortba, csak sajnálom a brókertől a lét.
igen, forgalom ma lecsökkent.
Egon 21.100 -ra várja a hatit..nem szokott tévedni :D ...olyan sokszor :D szerinte meg kell várni a hete hogy pontosabb képet kapjunk.
A tegnap reggeli ugy nez ki mint egy alkitores lefele a 22900 - 23300 savbol a hatiban, amit aztan megvettek nagy forgalommal es egybol visszahuztak szinte a sav tetejeig.
Talan meg egyszer lefordul a 23100 ellenallasrol, aztan megy fel 23500-ig elso korben es tovabb 23700-ig. Amig it tokolodunk, az usa is fordulhat felfele a korrekciobol megint.
Shortos jelet egyedul azt latom, hogy csokken a forgalom az emelkedesben. De ha megint megrantjak felfele forgalommal, en atallok longra.
tetszene de már nem hiszek benne
azthiszem pihenek egy pár napot
sziasztok
na most akkor innen le...szeretném ha ez lenne a mai fordulópont.
800 feletti ktnál tessék panaszkodni, most még semmi sincs.
nekem nem lehetne, be vagyok oltva ellene
(mármint a tőzsdei nyereség ellen..)
Mai nap is bravúros a héten :D
Azért nehogy már mindjárt SC -t generáljanak itt...mire föl ?
neked is lehetne :)No meg egyébként is esünk, nem panaszkodni :)
azért mol az igazi áldás..
Foleg elonyos lenne francia reszen. :)
Amig a Telefon a hos, addig nem erdekel, mennyi a hati.
Tesze-toszáskodás :-)))
mondjuk nem fér a fejembe hogy a nagybefektetők még mindig preferálják hazánkat...mert különben már alsó limiten lenne az index.
Annyira nem vagyunk sehol, annyira benne vagyunk a mozgok között, nagy háromszögben, éves sávban, hogy itt semmi értelme semminek ezen a szinten. Tili toli van.