Felhagytam a drága papírokkal, Otinál drágábbat nem veszek/adok.
Sok pénz van kevés darabban, ami negatívan hat az idegrendszeremre ;)
Felhagytam a drága papírokkal, Otinál drágábbat nem veszek/adok.
Sok pénz van kevés darabban, ami negatívan hat az idegrendszeremre ;)
Akkor minél hamarabb menjen le a résig, aztán húzzon vissza 42 ezer fölé, mert az idegosztályra kerülök. Hogy én milyen bal**** vagyok. Mindig belenyúlok a tutiba. Erre Ricsi lenne a tanúm. Szal fiúk, ha legközelebb valamit veszek, akkor majd szólok és nyugodtan shortoljátok.
Én is filóztam a ricsiben, hogy bele kéne nyúlni, de félek tőle most mind a tűztől, ha az éves chartot nézem, sztem, szabadesésbe van, nem látni az alját, biztos lesz egy-két vissza korr benne, de nem látni a támaszt sem. életveszélyes most belenyúlni szerintem.., akár 35e alá is lezúzhatják ha így folytatja:
Richter utolsó óra, aktuális nap, real time árfolyamdiagram ingyen:
http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=585&Itemid=608
Én céláramat elérte, sztm pihi jön.
Ricsi, mi alapján gondolod, hogy lemenne 25K-ig? A gyógyszerkasszát érintő intézkedések miatt? Ilyen áfolyamon már 50%-át elveszítené az értékének a vállalat, pedig durva akvizíciói voltak. Ahogy néztem, telefonost sem verték le 50%-ára, miután kivetették rá a válságadókat.
37110-en allok vetellel szuk stoppal, bar 39000-en is azt hittem megall (masfel eves melypont volt), de nem nagyon ment felfele onnan.
Nem sok szufla van benne, bar az USD erosodes megtamaszthatja. Plusz defenziv papper szal akar nohet is ra a kereslet ahogy kiallnak a volasabb reszvenyekbol, nem?
Srácok, mi a véleményetek Ricsiről?
Havi alapján 37K-nál látnám neki a támaszt, ki hogy látja?
Eladtam a felét múlt héten 40370-ft-on. Tegnap visszavettem 38900-on. Próbálom lekereskedni az esést is.
Hívhatsz!:)
Viktor majd jövőhéten betámasztja az árfolyamot!
köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok...)
én is hasonlóan látom: 37,5k és 35,5k a szint lefelé
fölfelé meg a 40k
Szia:)
Nincs célár, ahogy ígértem, 39K alatt bővítettem a shortom, és most már húzom rá a stop-ot. Majd az kiüt, remélem csak 25K-nál :D
Sziasztok!
Nekem is 37000 a céláram. De a jövő hét elejéig, kormány gyógyszerkasszát érintő bejelentései belekavarhatnak. Gyengének mutatják, de ha bux-ot húzni kellene, ezzel gyorsan lehet.
sziasztok!...mi a céláratok?
én még lefelé várom, 37k-ig, de esetleg 35k is lehet...
sokkal többet nem tehetsz :(
legfeljebb veszel egy picit