"csak"? nem igazán tudja szerintem, hogy mi is a tét. Van még itt egy Jordánia-Ciszjordánia, egy Izrael, egy Yemen és egy Irán is még. Netán ha Wisconsin mellé előkerül még egy-két szabad szájú kormányzó.. kisebb dolgokra is estünk már 10-15%-ot.
"csak"? nem igazán tudja szerintem, hogy mi is a tét. Van még itt egy Jordánia-Ciszjordánia, egy Izrael, egy Yemen és egy Irán is még. Netán ha Wisconsin mellé előkerül még egy-két szabad szájú kormányzó.. kisebb dolgokra is estünk már 10-15%-ot.
Azért ne feledjük hogy a világ olajtartalékának 8 % -a Líbiában van..ha jól tudom...
és még Szaúd Arábia el sem kezdett zavarogni.
ez "csak" líbia, szerintem, szerencsés esetben letudva a várva várt korrekció, de utána?
hát azért elég rendesen esegetnek ma odakinn...
ma volt az első nap az idén, hogy majdnem poziba léptem... a 23,2k-s short belépő nagyon izgatott... egy ideig megint távol lesz...
NA, azért ott még nem tartunk.......))
Oké :-)
nem voltál itt a nagy krach -kor ? 2008 -ban ? amikor összezuhant minden ?
Lassan kénytelen leszek hallgatni Rád,hiába akarok én magyar ember létemre magyar piacon kereskedni :D
Pénzügyi szektor szépen viszi az úszót...
:))
fogadjuk, hogy a piacot próbálod becsapni a poziddal.....csalafinta....:))
Itt már mindenki a nagy shortra készül? Ilyenkor szokott jönni a nagy csalódás...
ha elérné a - 8 %-ot akkor megosztom veled a vinyómat.. :DDD
Eus bank szektor short /múlt heti/van, ezüstnél holnapig kivárok, de esésre készülök és készítem a darálómat a kávéra. Ott még van öröm de lassan azt is leforrázzák és fekete leves lesz belőle:)
Kikeresték? :)
Kadhafi is szövegelt nekik valamit, lehet besegített a keresésben.
Netmaster: úgy emlékszem tavaly jan vége, február elején volt dubai para, és mintha amcsik is zakóztak volna, de lehet rosszul tudtam.
Bakiba: előrejelzésed elég pontos volt, 18-al, grat. Mennyire lesz ez vajon tartós esés, éppen lenne tér lefelé, de nem lepne meg néhány nap múlva megint csúcstámadásban lennének.
csinálj még egy fényképet, mert elérték a -2 % ot is :-))
Szerintem se...készítek pár shortot az ezüstre és olajra is amint dűlőre jutnak Líbiában. Kezd kecsegtető lenni pár dolog, de ilyenkor megvárom a holnapi napot. Ha holnap is leverik hasonlóan akkor itt van a korrekció. Ha nem akkor ez is csak egy egyiptomi játék volt.
Te merre pozícionálsz?
Ha emlékszel a bankos cuccra, itt nézheted:))
http://www.stoxx.com/indices/index_information.html?symbol=SX7E
Majd meglátjuk, sokan ugranak hogy meg "kell" venni, ez jó muníció is lehet:)
Buxit meg hanyagolni kell, régóta mondom:))