+-ban vagyunk??
?????????
én is, és be is longoltam..most meg ha átmegyünk a 23k-n akkor longolom, de olyan bizonytalan a helyzet, és ezen van most a hangsúly.
de nehezen esik le a tantusz
mind1 annál nagyobbat fog szólni
OTP 1 forintra a célártól és a támaszon....majd meglátjuk
Jobbulást mindenkinek...remélem hamar felépül mindenki.
a történtei hűség kedvéért délelőtt zártam a shortom 750 körül...
longolom ezt a vacakot, de nem tudom, hogy most elszállunk vagy leszállunk a 22kra.
Sziasztok!
most 23000en lezártam az összes 110 longot.
Sajnos sok dolgom van, nem tudom figyelni, volt kint egy lefele ötös szerkezetű elliott, annak Apontján vagyunk szerintem.
Most lehet nem leszek majd, aktív, mert családi betegségek lettek, családom minden tagja fosós, hányos vírusban van, kivéve én. Nővéremet kórházba vittem tegnap műtétre..
nem tudok figyelni, majd ha lesz irány jövök
megvárjuk amcsikat....majd holnap..
megyek Széchényi terv -es tájékozatóra nem lesz itt záráskor.
remélem nem szállunk el.
Lehet magam alá brumzolok ha amcsik ilyen frappánsak megoldották volna a korit,amíg zárva voltak addig volt látszatesés...buxi már megen megelőzte a korát pár órával és daxot is,bámulat :D
Ha élesbe csináltam volna, nem venném tréfának:)) Mondjuk még nincs vége a napnak....
Tréfás nap ez a mai is,réssel be 50 és 200 napos alá,majd gyakorlatilag Molyval visszahúzták buxit...
Ma nagyon mellé nyúltam volna, ha élesbe nyomom... 650-nél adtam rá még reggel...
900on ráadás sztm logikus, 23k felett pedig stop
őrület nem??
bár nem látom, de én meg ha zárnám a pakkom 23350ig kivenném a könyvet szerintem
de logikus volt...ahogy ráadtam 22900 on...még ment fel 80 pontot...ez annyira biztos hogy mindig bejön. :-))
Kicsi megjött,pajkos ez a bux :D
Egész Eu ban csak mi zöldellünk..
600 alatt a kt, semmi sc sincs egyelőre