Meglepne, mert sztem egy semmi hírre húzták fel.
Na berakva 10k 549-re...remélem elviszik !
jó a forgalma is, szép FT nap
Egyetértünk ---ha az öntőgető shortolja ....és nem más miatt kell eladnia---akkor még lesz 511 környékén--persze meglátjuk-óráson a gyertya kint majdnem teljes testével a bollingerből----menjen fel-van nekem is nem kevés---látva a devizák mozgását -inkább abban mozogjon a pénzem!
fölfelé bővitünk, vagy mi a szösz..........
Rosszabb vagy, mint egy gyerek ! én annak örülök,hogy végre az 50 napos fölött van.
Most jobb lenne,ha folyamatosan esne 470-ig ?? Akkor örülnél az 523-nak ?? na ugye...:)
Kaptam, csak keveset vettem sajna. Kezdőpakknak szántam, amihez venni akartam, ha lejjebb menne 510 környékére.
Eléggé VIP kiszálló szagot érzek, lehet lesz ez még ma 530.
Hmm, Goldman adhatna egy 612-es célárat Econetre is. :)
523-ért már nem nagyon fogok kapni a héten szerintem. :-/
Persze elképzelhető, csak arra mondtam Herceg tegnap panaszkodott korán kezdett venni. Bár nem tudom hol vett, de szépen beletéptek ma.
Nagyon piros szinek mellett sem latom lejjebb az elozo aljnal osztalekig...
Besz@rás, 544
Gondoltam, hogy nem azért vetted, csak láttam, hogy zavart a magas bekker ár.
köszi szépen.
bár ezek ugye változnak, szóval néha frissteni kell
Azért ne essünk túlzásba -szvsz sz----menjen fel 700-ra...minden vágyam-de még SZERINTEM -nem láttuk az alját.a devizák is korrigáltak -de: 1.32.1.33-közé mutat az euro/dollár kereszt nálam----lesz itt még piros minden-már mint nagyon piros-szerintem !!!
Lehet, hogy mégsem kapkodtad el, mások is érdeklődnek a papír után. :) Kedvelem ezt a részvényt.
Igazi jó speki papír, jó hangulatban öntögették, ma elkezdik zsákolni. :)
Nem adom, de sajnálom utólag, hogy reggel nem vettem hozzá. Lenne kedvem vele DT-zni. :)
add el :)