egyébként tartod még a longot?
eszem ágában sincs:DDD
volt értelme tartani...de mi ez az optimizmus ? SP zuhan..mi meg már korrigálnánk ? én ráadok.
Én csak kommentedet, mert értelmetlent szóltál be....
kt változásról, valóban. elmúlt két hétben arra ment amerre a piac, csak egyszer 950, aztán meg 500 volt a kamattartalom :) matek díszdoktorok lesztek nálam :D
megint megy a szuszakolás..toszakolódás..
mi a francra feszeng a bux?
szerintem jó a megfigyelése:-)
hati a végtelenbe és tovább:-)
matekból elégtelen :)
Napok óta ütnek minden piacot,bux meg itt vitézkedik :D
dehogynem.. múlt hét erről szólt.. ezenkívül ott van a tőzsdék ciklikus mozgása..tök jól működik..
ez már nem az....a valuta már nem elég olcsó, a részvény meg nem elég magas....az tán 2-3 hete volt, ha létezik ilyen egyáltalán....
nem tudom mit nyafogtok.. mozog ez szépen együtt a piaccal..ha mindenkori csúcsokkal csak eddig mentünk akkor ez volt a teteje.. ha nem tud emelkedni akkor ott a kereslet kínálat kiegyenlítődése.forgalommal tette.
olcsó valuta magas részvény az vip kiszálló..
nekem is onnan volt. aztán meg 23160ról. viszont lezártam 22739-es átlaggal. kicsi long.nem bánnám ha felpattanna 800 fölé. aztán megint ráadok..ha kell. de ha az amcsik ma megveszik az esést..akkor meg jó lenne a long is egy időre:-) de ez egyelőre álom.
a fene jól ketyeg a 23250es shortom.. 22750 volt a céláram. persze 700alatt nem voltam gépnél...
ilyenkor visszapattan kicsit.. ha úgy mint lyukas labda akkor még lejjebb megy.. politikusoknak sok mol-a van tartja is buxot..
Beteg itt minden....
Ma várható adatok:
GB 10:30 A brit államháztartás finanszírozási igénye, jan, előző: +15,3 mrd GBP, várt: -0,7 mrd GBP
CA 14:30 Kiskereskedelmi forgalom (hó/hó), dec, előző: 1,3%, várt: -0,1%
US 15:00 S&P Case Shiller lakásárak, év/év, dec, előző: -1,6%, várt: -2,3%
US 16:00 Fogyasztói bizalmi index, feb, előző: 60,6 pont, várt: 65 pont
US 16:00 Richmondi feldolgozóipari index, feb, előző: 18 pont, várt: 17 pont
US 19:00 A Fed-től Kocherlakota beszédet mond
AU 23:00 Az RBA-tól Glenn Stevens jegybankelnök beszédet mond