8.13-nak (MA 20) nem kéne elreccsennie kint, eladói már telerakva a jól ismert 1 tételes 500 db-okkal, illetve 4k helyett 5k-s csomaggal.
8.13-nak (MA 20) nem kéne elreccsennie kint, eladói már telerakva a jól ismert 1 tételes 500 db-okkal, illetve 4k helyett 5k-s csomaggal.
Elvileg jönnie kéne (szvsz ma zárás után, ha maradnak a hagyományos csütörtöki hírbedobásnál) a Lepiziger Platz 2. részletének (22 millio EUR) megérkezéséről szóló hírnek. A hivatalos közleményben is az volt, hogy február végéig érkezik meg. Ha az elsőre bírt menni kint majdnem másfél eurót (aminek felét már visszaadta), akkor csak lesz benne annyira erő, hogy a hír hatására legalább ugrik egy kicsit feljebb a 8,5-9 EUR közé. A Ft gyengülés még jól is jönne, mert ez 2400-2500 közötti árat jelentene.
http://www.bse.hu/newkibdata/106071698/1_2_2011_PR_Leipziger_Platz.pdf
2200 környékén semmi bajom vele,2000 alá nem engedem.....továbbra is ez a véleményem...Korábbi Eliot storno,lehet még az,de akkor még csak az 1.pont volt 1900 óta........(Csepel is tetszik itt 350 fölött,már ha hisz valaki a 700-ban)
Profi a kirázás itthon is és kint is. Az előbbi 600 db-os beöntésre szerencsére nem dobta be senki.
Kicsit későn ébredtek kint, de felébredtek.
8,6 (~2340 Ft) kint.
8.1
Itthon kezd rezegni a léc 2200-nál.
Lehet, hogy a végén még csak visszanéz 7 euro környékére?
Érdekes nap elé nézünk a 8.21 után. Könyv se túl erős kint, benne lehet egy leszúrás 8 alá.
Remélem, nem akar még elindulni felfelé pár napig, tőkét kell emelnem a telkó beszállásom miatt.
8.44
Én másra gondoltam. :))))
(#11) Re: Nincs ingyenebéd, csak ingyenutazás Értékelés: 0
előzmény (#8: antiguru) | válasz erre | szombat, 13:11
Fizessen mindenki a jegyért valamennyit, ne legyenek kivételek. Rengeteg az olyan nyugdíjas, aki csúcsidőben megy át a szomszéd településre, mert olcsóbb x Ft-tal a tojás. Ha bevezetnék, hogy az ingyenesség helyett mondjuk 90%-os jegyet kell venniük, egyből leszoknának az utazgatásról a hobbi utasok.
jobbos
------------------------------------------------------------------------------------------
2011.02.19 11:54 matgab (VIP) Re: a nyugdíjas kedvezmény megmarad 13004
"További megoldás lenne, hogy mondjuk a kedvezmény mértéke nem 100% lenne, hanem mondjuk "csak" 80-90% és így már nem érné meg Miskolcról Budapestre utazni azért mert mondjuk itt a tojás olcsóbb 3 ft-tal... "
Feltűnően gyenge a vételi ma itthon.
Ilyet akkor láttam utoljára, mielőtt megindult 2000 fölé. Akkor lehetett venni vagy 1,5k-t 1980-2000 között.
Nem kell félteni ,mert sokan meg vannak győződve hogy a jobbos az :)))
Én továbbra is ilyesmit várnék. A héten jönnie kell a hírnek, hogy megvan a lé 2. részlete. Utána március vége felé érkezik Q4, amitől megint mehet fel (jóra eredményre számítok), aztán majd valamikor áprilisban elindulhat a finálé.