Lenyomták miközben alapvetően pozitív hangulat volt világban, ha ott is elromlik? Ez tart vissza egyedül attól itt megvegyem. Pedig ez nem tűnik egy rossz árnak kicsit hosszabb távra gondolkozva vsz.
Lenyomták miközben alapvetően pozitív hangulat volt világban, ha ott is elromlik? Ez tart vissza egyedül attól itt megvegyem. Pedig ez nem tűnik egy rossz árnak kicsit hosszabb távra gondolkozva vsz.
Úgy tudom-hogy sokan fizetik náluk a gázt és villanyt is----az is jelenthet tiszta bevételt-de ez a deviza ma nem mozdul---viszont buxon meg szinte semmi mozgás a dax 1.25%-os korrekciójára sem !
hova már?? 50 Ft-os osztalékhoz és 6 %-os alapkamathoz így is jó már az ár...
Kíváncsi leszek a gyj-re. Azért osztalék rally előtt lezúzhatnák egy kicsit. :)
Pénteken jön gyors, intézmények adogatják utóbbi időben. Előző évben 680 körülről ment 800 fölé osztalék előtt. Pedig akkor is két kézzel szórták 700 alatt. Furcsa ez a nagy nyomás rajta 2-3 hónappal oszt előtt, ok különadó, és egyéb nyalánkságok, lehet a gyors sem lesz annyira jó. Kiderül.
jó sokan vannak abban szakszervezetben, itthon okosababn csinálják a telkósok, csökken folyamatason a saját munkaerő száma, amit lehet bérelt melósokkal csináltatnak, azok meg nem sztrájkolnak.
cci természetesen minusz intervallumban értendő !
A piac eldönti-és csak TA alapon vagyok hajlandó belevenni.....512-nél érdekelne-ha már a napos cci legalább 200 környékén járna....rsi 25 környékén...stoh meg 10 alatt......usd na favorit nálam-ha lesz para és lennie kéne egy kicsinek legalább-----az fog legnagyobbat menni szvsz a FT-tal szemben......euro és chf már sokkal korlátosabb----én ha most kiszállok belőle a részvényeket lefelejtem végleg---a deviza izgalmasabb szvsz és sokkal jobban is hoz !Ki - beugrálás nem érdekel.Nekem egy évben 3-4 set up elég -az is hoz bőven---a 16% már nem olyan rossz !adóilag !
Hétfőn ismét munkabeszüntetést tartanak a Magyar Telekom legnagyobb részvényesének, a Deutsche Telekomnak a dolgozói a Verdi szakszervezet felhívására több német városban, mert nem tartják megfelelőnek a munkáltató béremelési ajánlatát.
A Verdi vasárnapi közlése szerint összességében hatezer dolgozót szólítottak fel arra, hogy csatlakozzanak a sztrájkhoz. A megmozdulás - amely hétfőn reggel kezdődött, és egyelőre nem lehet tudni, hányan kapcsolódtak be - érintheti az ügyfeleket is, mivel fennakadások lehetnek az ügyfélszolgálatban, valamint a hibalehárításban. A szakszervezet saját adatai szerint az elmúlt héten szervezett hasonló akciókban mintegy tizenkétezren vettek részt.
A Verdi a hozzávetőleg százezer Telekom-dolgozó számára 6,5 százalékos béremelést kér, valamint garanciát arra, hogy tizenkét hónapig nem lesznek felmondások. A társaság vezetése ezzel szemben eddig 2,17 százalékos emelést ajánlott két éves időtartamra. A következő tárgyalási forduló március elején lesz.
üzemanyag, rezsi (víz, villany, gáz), élelmiszer a plafonon....
Cukor, tejtermékek, üzemanyag, pék cuccok mind drágultak és nem is kicsivel az utóbbi negyedévben.
biztos, hogy ma nem csökkentenek....brutál infláció van itthon
csökkenteni fognak..ha nem is elsőre..de nem zárom ki..