Ez a 250k meg mi volt?
Úgy néztem teljesíti a hozzá szükséges feltételeket, inkább az a kérdés vsz mekkora súllyal fog bekerülni.
"A" kat-ba is idén bekerül , ahhoz le kell zárni auditálni a 2010-es beszámolót azzal lesz meg a 3 lezárt év, ez a feltétel kell még A kathoz.
Talán nagyobb halacskák is felfigyelnek rá idén, ebben bízom.
Igen, a BUX kosár tagság elég esélyes. Ha erre sor kerül, menni fog pár %-ot felfelé.
nagyon úgy néz ki, ez nem tudom jó e nekem. :)
Márciusi bux felülvizsgálatnál az indexbe kerülése valószínű.
Nem merek inkább ide írni semmilyen árfolyam várakozást, tavaly is írtam év végére 1000-re várom helyette inkább a 600-at nézegette. Meglátjuk.
Úgy néz ki, te képviseled a Stocklandyardot a papírban. :)
Jó lenne tudni, hogy a héten az a 830 k db ami könyvön kívül gazdát cserélt milyen felek között történt. Van egy tippem Brókernetnek ígértek 10%-os csomagot piaci áron, lehet azt kezdték el csepegtetni. De ha vki van infója ne fogja vissza magát. :)
Nem nagyon ír senki ebbe a topikba, jó lenne látni már napi többszáz hozzászólást, na nem esés miatt. :) Senkinek nincs itt ilyen részvénye azért van ekkora csend?
Azt olvastam ez egy választható opció lesz cafetériára bkv dolgozóknak, összegről nincs infóm. Ha a választás annyira lesz önkéntes mint Mnyp-nél akkor jó. Ha nem akkor is, csak akkor a dolgozók töredéke választja, igaz 12 k ból lehet szemezgetni :)
Figyelgetem a kereskedését egész érdekes, volt néhány könyvön kívüli kötés tegnap 300k-ra, ma is egy 3x k -ra. Engem igazán az érdekelne kik azok akik 10-20k db-okat megvesznek fél perc alatt ahogy eladó van a könyvben, utána meg 3 óráig nincs kötés se. és persze ez is kik azok akik ezt gyorsan oda is adják nekik. Jó lenne azt hinni valakik gyűjtögetik. :)
Jó lenne ismerni a részleteket, de azt írták bef egységekhez kötött. Unit linkedeknél azért általában van egy minimum díj olyan 50 eur/hó körül láttam minimumot , különben jelentéktelen összeg gyűlne össze. Lehet ez egy spéci konstrukció ezért nehéz találgatni. De tételezzük fel 5k /hó cafetériaként dolgozóknak el tudom képzelni . akkor is fél-1 milliárd között /év rendszeres díjbevétel. Ilyenekből kellene sok Máv, közalkalmazottak stb, kajajegy, önkéntes pénztár mellé, egy unit linked természetbeni juttatásként, fellendülne a díjbevétel. :)
hát bkv-nál semmi sem biztos...meg aztán ha tényleg van baleset, fizet-e, vagy ellenszenves lyárait küldik a tv-be makogni....amiket én ismerek 500-2500 Ft/fő/hónap díjjal mennek
árfolyammozgást nem tippelném, de nem rossz hír. Vártam már mivel támogatják meg. Nem lepne meg, ha amit az államnak biztosítani kell azt, hogy hogy nem Cig nyerné el narancs időkben.
Euroman: nyilván nem havi 50 k díjú lesz , sok pici sem rossz vsz, főleg itt azért a díjfizetés biztos, már amennyire Bkv-nál bármi az. :)
azt kötve hiszem....ismerem egy-két többtízezres nagyvállalat dolgozói biztosítását....mindenhol a legegyszerűbb, legolcsóbb, mert ki lehet pipálni, de ne kerüljön sokba....
Támogassák csak meg a forradalmárok, legalább valami hasznukat is lássam. :)
Cégnek nem rossz ez, biztos 12000 db unit linked.
Elég jó forgalma volt ma, nézegettem a kereskedését nagyon egymásra találtak vevők eladók, és mintha szokásosnál nagyobb tételek 5-10 k forogtak volna, 100 millás forgalom nem rossz ez.
Jó lenne nagyobb szereplők is elkezdenének vele foglalkozni.
Szegény papírral nem foglalkozik a kutya sem, legalábbis a topikja nem nagyon pörög. Pedig szívesen olvasnám a kollégák véleményét a témában.
http://www.pannoniabiztosito.hu/hirek/uj-strategiai-partnerunk-a-glb.html
Ennyire rossz ez, hogy senkit nem érdekel rajtam kívül? Ez gyanús :)
Nem rosszak a növekedési számok, költségek is emberesek, tervek ambíciózusak. Lesz még feladat amíg ebből céget építenek.
Cég menedzsmentje értelmesnek tűnő emberekből áll, de múltkor hallgattam ezt a Horváth Bélát Radio Caféban, hát lehet, hogy nagy múltja van és nagyon sikeres üzletember, de elég egyszerű stílusban nyomta a szöveget.
http://www.pannoniabiztosito.hu/hirek/radio-interju-gem-szerzodes.html
Jó a szöveg , de ezt az elemzők nem tudják megfelelően értékelni a céget dumát nem erőltetném, kicsit komikus.