Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: 21130??

#354317 kerikoma Előzmény: #354314

Ez lesz még március közepéig...... aztán lehet utána is...

Én is csak néha-néha bepillantok a megszokás végett:)

#354314 Hathor Előzmény: #354309

Komolyan elkap a röhögörcs ettől a hazai piactól..

Na nem is nézem tovább ezt a tétlenséget, amit művel.. feljebb be vagyok állva eladásra.

További szép napot

#354309 kerikoma Előzmény: #354308

Ma várható adatok:

Ünnepnap: Egyesült Államok, Kanada

EZ 09:28 Német feldolgozóipari BMI, előzetes, február, előző: 60,5 pont, várt: 60,3 pont

EZ 09:28 Német szolgáltatóipari BMI, előzetes, február, előző: 60,3 pont, várt: 60,3 pont

EZ 09:58 Eurozóna feldolgozóipari BMI, előzetes, február, előző: 57,3 pont, várt: 57,3 pont

EZ 09:28 Eurozóna szolgáltatóipari BMI, előzetes, február, előző: 55,9 pont, várt: 56 pont

EZ 10:00 Német IFO üzleti bizalmi index, február, előző: 110,3 pont, várt: 110,3 pont

HU 14:00 MNB kamatdöntés bejelentése, jelenleg: 6%, várt: 6%

HU 15:00 Sajtótájékoztató a kamatdöntésről Simor András vezetésével

EZ 17:00 Mario Draghi, az olasz jegybank elnöke tart beszédet Bolognában

#354308 Hathor Előzmény: #354289

10.00kor érdemes figyelni a német indexet, én jobb adatot várok, mert vagy stagnálást, vagy rosszabb értéket várnak, erre megindulhatunk fel szerintem..

Az eurózónában számos mutatót publikálnak hétfőn: Németországban februári beszerzési menedzser, illetve IFO indexek látnak napvilágot. Előbbi feldolgozóipari mutató a várakozások szerint 60,3 pontra csökken az előző havi 60,5 pontról. Az üzleti klímát mérő IFO index pedig a várakozások szerint marad 110,3 ponton. Eurózónás beszerzési menedzser indexet is publikálnak, minimális változás várható csak: a januári 57,3 pontot 57,2 követhette februárban.

Az Egyesült Államokban ma ünnepnap lesz - Washington elnök születésnapját ünneplik -, ezért makroadatok nem érkeznek és a részvénypiacok sem nyitnak ki.

Daxban is van egy rövid emelkedő háromszögem, abból 70pontot néznék ki fel, ami 7500

#354289 Hathor Előzmény: #354287

- MOL szénhidrogént talált pakisztánban.

- Magyarország: Tíz éves csúcson az üzleti várakozások - GKI-Erste konjunktúraindex

Tíz éve, 2001 elején voltak utoljára a 2011. februárihoz hasonlóan kedvezőek az üzleti várakozások. A fogyasztók is viszonylag optimisták, de várakozásaik negyedik hónapja romlanak. Mindennek eredőjeként februárban tovább emelkedett a GKI-Erste konjunktúraindex (szezonális hatásoktól megtisztított) értéke.

Februárban az üzleti szférán belül a kereskedelem kivételével minden ágazatban erősödött az optimizmus. A válságot kísérő pesszimizmus 2009 tavaszán az iparban kezdett a legmarkánsabban oldódni, s az ipari várakozások javulása, ha lassult is, de azóta is tart. Februárban javult a termelési kilátások és a rendelésállományok – különösen az exportrendelések – megítélése. Az elmúlt időszaki termelés és a saját termelésű készletről alkotott vélemény azonban kissé romlott. Az építőipari bizalmi index csaknem féléves stagnálás közeli hullámzás után most számottevően emelkedett. Jelentősen javult az előző három hónap termelési színvonalának és rendelésállományának megítélése. A kereskedelmi bizalmi index értéke februárban több hónapi javulás után a januári emelkedésnél kisebb mértékben csökkent. A rendelések megítélése kedvezőbb lett, a készletszinté és az eladási pozícióé azonban romlott. A szolgáltató cégek várakozása érezhetően emelkedett. Jobb lett az üzletmenet és az előző valamint következő negyedév forgalmának megítélése is.

#354287 Hathor Előzmény: #354279

Jó ez így nekem , erőtlen mindenfelé a kis buxunk, de hiába a tologatás le, buxunk 577es értéke tökéletes számomra. Ma kamatdöntő ülés.

Azt mondja a rádió ázsia mínuszban, közben kína 1%pluszban, meg meg nikkei is enyhén pozitív. Hang seng volt mínuszban.

na léptem.

üdv.

#354284 BudFox Előzmény: #354279

23.101. valaki lenyomta nyitóban.

Olaj +2,3 % on..lassan nem lesz majd magyar autós az utakon...

#354268 Hathor Előzmény: #354198

Köszönöm a tanácsot, akkor ezek szerint rossz irányba állok, mert 21500ra megyünk, de onnan fel véleményed szerint, az nálam pont egy letörés lenne 22.8alatt.

Minden esetre arany, eur/usd, olaj fel, indexek csúcs környékén.

Arany ma 1400körül.

Valamiért minden lázadás jót tesz a nyugati tőzsdéknek, mert folyamatosan mennek fel rá, de itthon mindenki adja őket, lehet ez a jó gondolat, majd figyelem, de egyelőre azt látom most te zársz kinti shortokat, a long miatt, az ezer kontis shortjaitokhoz képest meg nem sok a 110Konti szerintem.

PDAnak meg igen bőven bővíthető a pakk, de csak ha jó irányba megy majd.

#354198 lyonell Előzmény: #354156

A mostani lefelének idewális esetben a buxban olyan 21500 körül van az alja,ami bux hatiban lehet olyan 22200 körül,szóval arra figyelj mire megshortolod addigras lessz longos.Ha nem nyitnál ennyi kontit még finanszirozni is tudnád,és nem kéne lezárnod a bukót,és feleslegesen ránytini a shortot.Arany meg dax shortom bukóban el kell dobnom hétfőn ,úgynézki nem jött be a parám,csak én paráztam rá nagyon,s4ebaj a bx short nullába hozza.

#354189 _pda_ Előzmény: #354171

hova kellene mennünk ezzel a remek gazdasággal? :D

Te is csak szenvedsz ennek "hozományaként" mindenhol

látom a blogodon is 8 lottal kötöd az ezüstöt, ha ezt tényleg így csinálnád a gyakorlatban, hamar odalenne a számlád

persze jól mutat a DEMO eredmény de ennek semmi értelme

itt is televásárolod magad egy 250 pontos sávban, v még 2x ennyi kontit rá tudsz vásárolni ha elindul? mert akkor még aszondom, h tudsz rá építeni

na jó, nem osztom tovább az észt, csak hiányoltad, h nem szól hozzá senki a meglátásaidhoz :)

#354171 Hathor Előzmény: #354170

Van nekem startégiám, csak bux nem mozdul ki :)

nincs ezzel baj.. hosszútávon működni fog a dolog, csak induljunk el már végre és tudjunk menni egy irányba egy évet majd, minden tud menni két éve csak mi nem?!

Egy konti, 5konti nem pálya nekem, 100on a nyerő bukó ugyanannyi, mint az egy darabon, csak nagyobb a darabszám és a szorzó.

vételeim 23350-23100ig vannak, ha ott lett volna a stop, akkor egy hete oda vissza mászott volna 5x, így nincs hova rakni, mint mondtam 22800at letörve shortos nálam.

#354170 _pda_ Előzmény: #354168

legalább nullában van ennek a kupacnak a stopja?

tényleg nem értelek, h minek kell ennyi darabot benyitni, főleg az előzményeid után

azt értem, h időarányosan számodra így elfogadható, csak profit nem volt még belőle

annyi mindent csinálsz közben, h nem tudsz érdemben figyelni a piacra, ez az én meglátásom

akik ezt a műfajt hatékonyan művelik, amíg nincs bejáratott és bevált stratégia, éveken keresztül a gép elött ülnek

a másik része meg maga az instrumentum, már kipróbáltam rajta párszor a mostani stratégiámat, ott ahol kellett volna valaminek történnie, jellemzően egy gap volt

túl sokat van zárva ez a piac ezért ez óhatatlan

ezért hagytam itt

még a forexen is vannak nagyon gyenge napszakok, hát még ezen a , inkább ki se mondom ...........

Re: nincs cím

#354169 Hathor Előzmény: #354166

nálam is 23K a határ, de 210pontot hagytam rá lefele, mert talán 800alá nem ment a mostani esésben, így 750-800között raktam volna ki a szűrét.

Mivel 23K a határ, így most fölötte vagyunk, így ahogy mondod fölötte long.

Mondjuk te is írtad a felfele elliottott, így meglepett a short, de nem ismerhetjük ki egymást ,-)

#354168 Hathor Előzmény: #354165

erre mondtam, hogy a háromszögön belül nekem nem pálya a kereskedés, irány a 20Kt letörve, vagy 26Kt elhagyva lesz számomra, főleg a csökkenő háromszögben, meg a mozgók között nem pálya, de csak hagytam magam beugratni a poziba.

Hát ez a hati számomra illikvid, 110kontit nem könnyű kirakni. egy kontit bárhol lehet adni venni, de egy üres könyvre rádobni 110kontit, ami most visszafogott mennyiség, nem könnyű néha, főleg akkor amikor menekülnöm kell belőle, lehet csak 2-300ponttal lejjebb tudok kiszállni, és ha már 500pont tűrésre teszem ezt, akkor már 7-800pont bukó..

pénteken nyitóban egyetlen egy darab konti kötés volt..

sebaj, ha ezt túléljük, akkor mindent..

Yo8!

Re: nincs cím

#354166 Láma Előzmény: #354130

:) Szó nincs kárörömről.

Attó függetlenül, hogy látok benne fölfele lehetőséget, hati shortban vagyok 23k óta. Ricsihez hasonlóan gondolkodom. Előre meghatározott szint fölött mindig shortban vagyok, alatta csak longban. Aktuálisan ez a szint most 23K. (múlt év május óta)

#354165 _pda_ Előzmény: #354164

én már nem bonyolítom az életet mindenféle alakzatokkal, indikátorokkal, stb...

behúzom a vonalamat és a szinteket figyelem hozzá

ha van setup megfelelő stoppal belépek, a többit a piac eldönti

jahhh, és elkerülőm az illikvid instrumentumokat :)

#354164 Hathor Előzmény: #354163

Az a legfurább, hogy minden fórumot átolvastam most és az ég világon mindenhol kiabálnak usára, és mindenki shortolja, de már sokan 1000-1100as s&Pt;ől, mert már nem mehet tovább.. ez baromi fura, elég itt is benézni usa topikba, visszaolvasni pár napot. Csak az van miért, hova? valaki mondja meg meddig? ÉS mindenki, mindenhol a piac beszakadását várja.

érdekes olvasmányok és két éves csúcson minden kint.

ja.. és van mindenféle chartom, van két csúcsos is, van csökkenő háromszög is..

benne van minden a pakliban, de pár napos chart alapján fel van inkább nálam itthon. kint meg pláne, de ezeket minden nap beírtam usa topikba előre charttal.