Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: 21130??

#354163 _pda_ Előzmény: #354160

én inkább egy trendvonalat húztam volna a két csúcs tetejére

persze annak az átlépése nem lesz egyszerű, szvsz

#354162 szotyi Előzmény: #354152

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

#354156 Hathor Előzmény: #354152

Én bent vagyok 110kontival longban, még majdnem vettem pénteken, de rácsaptam a kezemre, mondva ki kell várni már ezt a kitörést.

50,100,200napos fölött vagyunk, esetlegesen amit lámával rajzoltunk trend szerint.

Nálam így néz ki a kép, amit Te árbócnak rajzoltál.

http://postimage.org/image/urarqmx0/

DOW is napos is csúcson zárt.

Jött PF-en a hír is, még több évig tombolhat a bika. Kint azt látom, S&P második nagy hullám ötösére megy, jöhet majd harmadik nagy hullám elliott alapján.

PF hír:

Még nincs vége! - Tovább düböröghet a tőzsdei bika

A 2009 márciusa óta tartó pozitív tőkepiaci folyamatok hatására sok alapkezelő további optimizmusának adott hangot. Graham Bibby, a Richmond Asset Management vezérigazgatója szerint például több éves bikapiac állhat még előttünk, mely során újabb történelmi csúcsokra törthetnek az amerikai részvénypiacok (S&P 500, Dow).

http://www.portfolio.hu/vallalatok/meg_nincs_vege_tovabb_duboroghet_a_tozsdei_bika.145643.html

#354149 Hathor Előzmény: #354148

EUR/USD meg 1.37es szinten majdnem akkorát futott a két napban fel.. vitte a nyersanyagokat is, mindenki mindegyik halálát várta.

Gede Balázsék év elején bemondták hosszútávú eur/usd shortot 1.2re, szépen beszálltak rá a tagjai, és most sírnak.

#354148 Hathor Előzmény: #354142

S&P futi éves csúcsán zárt be, hétfőn nem lesznek nyitva, szünet után, maxos futira nem hiszem hogy beadják Őket, mi meg nem hiszem, hogy hétfőn be leszünk adva, így már lassan ki kell lépni a háromszögből.

S&P futi bezárás, csutka maxra.

http://postimage.org/image/240momrk4/

#354146 Hathor Előzmény: #354142

Igen elméletig lehetne ez is.

Én dupla aljnak, és emelkedő háromszögnek nézem még, de nálam is 50órás a figyelem központja.

Józsi, válaszoltam.

21130??

#354142 Zabás

Akármennyire is pozitívan szeretném látni a BUX-ot nem sikerül, hiába van még meg a longom fele, szerintem hamarosan likvidálni fogom azt is, 50 órás /kék/ alatt mindenképpen

legjobb esetben is , ezzel lehet számolni: SZIMMETRIKUS CSÖKKENŐ HÁROMSZÖG aminek célára csak 22000 körül van.

De inkább ez a való világ :( :ÁRBÓCSZALAG CSÖKKENŐ TRENDBEN 21130 célárral

http://www.imagebam.com/image/f7805d120243459

Re: nincs cím

#354130 Hathor Előzmény: #354054

Igen, én is ilyesmit nézek, ezért is raktam fel a csatit, viszont egyelőre az emelkedő háromszög céláráig nézek, utána meglátjuk a hangulatot.

Ki kell pontoznom s&pt;, meg buxot is 15perceseken a pontokat tüzetesebben.

Dow szépen felzárt, S&P is zárónk fölé, de ez volt csütörtökről péntekre is, mégis hezitáltunk, hétfőn meglátjuk ugrik-e Ázsia fel, hétfőn-kedden behozhatjuk a lemaradást, kiléphetünk fel talán, remélem. Pénteken beírtam már zárás előtt 20perccel, hogy 100pontot leköthetnek a háromszög aljára, pont oda kötötték, minden megy, ahogy kell, remélem a folytatás is, ellenben shortos kollégáink pozijainak nem lenne jó, itt nem örülünk más kárának, de még lehet mi leszünk a veszetesek.

Szokásos bizonytalanság benne van buxban mindig.

#354054 Láma Előzmény: #353931

Nem véletlen sántít! Egon ezt az Elliotot nem Buxra, hanem hatira rajzolta. Ettől függetlenül én sem értem, hogy hatiban miért onnan indította az első hullámot. Ezen a rajzon a kék hullám így teljesen rossz. A 0 pontjának a legmélyebb ponton, a piros x-nél kellene lenni. Az egyes pont sem mehet olyan magasra, mert a piros ?-nél lévő kék négyes így belóg az egyes területébe.

De ha nem veszünk el a kis kék hullám elemzésében, hanem azt feltételezzük, hogy az nem több, mint a nagy piros hullám 2-3 szakasza, és a kék "A" valójában kék "C" és egyben a piros hullám négyese, akkor a shortosok még szívnak egy kicsit. :)

Elliot szempontból valószinűsíti ezt az is, hogy bár a 200 naposon símán átszaladt, de a piros egyesnek valahogy mégis sikerült megállítani az esést. Így a négyes nem került a piros egyes alá. Ha alászaladt volna, rögtön elrontotta volna a játékot. :)

Így most reménykedhet a shortos is, a felpatt után a további esésben, és reményt kapott a longos is egy nagyobb emelkedésre.

Szerinted?

http://kepfeltoltes.hu/view/110218/888333483N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#354008 banyaiz Előzmény: #354002

napi gazdaság "beszakadt a bux a végén" , mondom rákattintok hátha elkerülte a figyelmemet vmi záró lekötés. 0,27 mínusz. :))) ezek se tudják már kínjukban mit írjanak.

#354002 Hathor Előzmény: #353997

ja még annyi, hogy ezt a gyönyörű forgalmú napot az esés mellé csinálták, "így nagy forgalom volt esésben egész nap" :)

bebebeee :)

na csá.

#353997 Hathor Előzmény: #353990

Na remek volt ez a nap is..

kár volt felkelni ...

mindegy belefért egyelőre kb a háromszög aljára rakták, onnan szép emelkedni, ez a vágyam teljesült :)

sziasztok!

Yo7VGT!