záróban vajon felkötik e?
záróban vajon felkötik e?
sziasztok
ha jol latom, hetesen a csokkeno sav olyan jo 3500 szeles
vehetne annak teteje fele az iranyt, mondjuk a 42K visszatesztjevel
ritka gyenge a forgalom.
Bocsánat, 39K alatt shortot bővíteni akarok, a módszerem leírtam neked a bux topic-ba, ugyanez vonatkozik az rg-re is. Csak persze más számokkal.
nagy esés után van kisebb korrekció, talán éppen most, de lehet, hogy már meg is volt :)
Rendesen kikerekedne a szemem, ha 39000 alatt tudnál shortot zárni.
No, lezártam a fele shortom 750-en. Alig kaptam meg, most meg esik, de nem baj, maradt még short. Azt csak a stop zárja majd felfelé, vagy pedig bővítem 38 500-on.
Igen, vettem. Sajnos nem hallgattam rátok és korán, 40370-en. Azt hittem egy nagy esés után lesz egy kisebb korrekció. Tehát erre alapoztam az első eső napon a kereskedésem.
Máskor nem leszek ilyen önfejű.
Figy, amit már tudunk, az már beépült az árba. Pont azért nem épült még be, mert fogalmunk sincs róla, még a nagyoknak sem...
Elmondaná valaki, hogy a gyógyszerkasszát érintő megszorítások konkrétan mik lesznek és az mikor lesz esetleg kedvező a Richternek? Link is jó.
Most az a terv, 39 200-on bezárom a felét, stop a másik felére nyerőben, aztán ha esik tovább, 38K körül mégegy ráadás, és stop a kettő átlaga alá. Aztán mehet, amerre csak lát :)
Hetes charton is kikandikált a boolinger szalagon kívülre, elvárnék egy középvonalig tartó visszatesztet:)