Igen, elvileg ott vagyunk a zöld nyílnál, csak át kéne húzni 200-on erővel..
Igen, elvileg ott vagyunk a zöld nyílnál, csak át kéne húzni 200-on erővel..
http://outside.mfor.hu/mfor/images2/pannunion_20110215l.PNG
Majd kiderül, de ha most még lefordul, vevő leszek rá. :)
Most már kíváncsi vagyok, hogy elindul vagy pedig lefordul újra az alsó vonal irányába..
Ráadásul, mintha egy füles csésze formáció is kirajzolódna!
Megmondom őszintén, hogy elég misztikus módon jött ki :)
Behúztam egy Fibo-t 133Ft-tól, úgy, hogy az 50%-ot 194Ft-ra tettem, ahonnan először lefordult és egészen 155-ig visszaesett. Onnan pattant újra és zárt 199-en pénteken.
Szóval inkább tipp.
Gede Balázs szerintem úgy számolt, hogy ahol a felső vonalat megérintette (november végén), ott vette az alsó és a felső vonal különbségét, ami ~100Ft, és azt adta hozzá a kitörési pontnál lévő értékhez ~190 Ft. Ebből jön ki a kb. 300 Ft szvsz.
Ezzel a papírral nem igazán érdemes foglalkozni TA-n (volt olyan nap amikor olyan üres volt a vevői könyv h a 6HUF os vétel is látszódott:D)! Fundásan érdemes megvizsgálni és eldönteni, hogy mennyit érhet a cég! És mennyiért akarja majd a PannErgy eladni!
Neked hogy jött ki a pf-en előrejelzett 255ös célárad?
Ebben a papírban TA-n milyen időtávot vizsgálsz? Mert nekem a napi nem mond valami sokat :S Max annyit mond, amennyit Gede Balázs is berajzolt, de neki is ez a 300miként jött ki célárnak, még mindig homályos számomra.
http://www.mfor.hu/cikkek/Lehet_fantazia_a_Pannunion_reszvenyekben.html
Köszi! Akkor hétfőn besegítek a 200 megugrásában immár gép mellől.
199. Nagyon népszerű lett a papír. TA szerint biztató a 190 fölötti záró magas forgalommal.
Én magamban mosolyogtam itt, amikor vettem 198-on, meg belevettem elsőként a 199-be, hogy utána elkezdték venni mások is :)
Egyébként TA-n sem rossz!
Érdekes az emberi pszicho :) 200alatt Én is megtoltam a talicskát, hogy átlibbenjen egy másik sávba :)
Nem vagyok gépközelben,ezért el kellett indulnia. :) Csak mobilról sasolok.
Egy kalappal mindenkinek,aki benne van (én sajna nem)!
Egyébként meg úgy néz ki, mintha nagyon óvatosan gyűjtögetnék, 2-500 db-okkal. Vszínű a 200-as pakk puffer volt, hogy alatta tudjon gyűjteni, de rácseszett, mert be lett véve a pufferjébe :)