ne vicccelj, MOL az én megmentőm :-)
Igen nekifuthatunk..
amíg alulról kitart a felfele jövő szára addig mozoghatunk benne bármerre, bármeddig, de negyedikre illik kitörni, ez hétfőn reggel megörténhetne.
Hati petis gyertyás charton kezdünk feltapadni 250es értékre..
na mindegy meglátjuk.. én viszem át jövőhétre lesz ami lesz.
MOL nagyon aranyos a beöntésével, remélem záróban visszaveszik, és nem pakolnak még rá, de lehet átviszik OTPbe a zsét
Jó, de mi van ha megint az ellenállásról pattanunk le ? már 4. szer ?
nekifutunk 5. szörre is ?
Azt is hozzáteszem, ha lekötnének záróban 100pontot, még akkor is jók vagyunk háromszögileg, elvileg a kitöréshez le is kéne kötni, hogy legyen miről pattani 4.ik érintéses áttörésre, csak az 50hetes mozgót szeretném ha tudnánk tartani, ha már fölé kerültünk. Értéke:22.604pont buxban.
A maga 0.2%ával, elég gyász ez az EU részéről :)
majd lesz több is. ,-)
forint szépen ereszkedik még le 270ről 269.52
Herceg privi ment
valaki eltéved...de majd csak utólag tudjuk meg hogy ki :-)
én tartom a shortokat....hétfőn meglátom.
Nem tudom, hiába borogatnak rá szépen csorgunk fel, megyünk fel, annak ellenére, hogy csak piros kötéslistákat látok. Ilyen zárással bezárunk 50hetes mozgó fölé!!
Egyébként az órás chartomon is elég nézni az 50MAt, annak mozgását, amikor alá kerülzt az árfolyam ment le, most konyul fel 50órás és fölötte vagyunk.
Remélem nem szívom be az optimizmusomat, olyan mintha szélmalomharcot vívnék a világgal.
Pedig ma is bux a legcombosabb Eu-ban..
már megint eltévedtél:)
jó lenne egy lekötés záróra..akár 1 pont is jó lenne..doji :-)
Nem tudok mást mondani, mint hogy nagyon szűkülget a háromszög, de hétfői nyitó gapre kitarthat már, főleg, hogy órás a grafikon.
Emelkedő háromszög él, benne továbbra is füles, alattuk dupla alj.
Csak nem értem miért kell ekkora altatást csinálni hozzá, hogy elvegyék mindenki kedvét.
Szerintem ezt húzd is ki és ne foglalkozz vele...
Egon biztos rengeteget tud és néha még el is mondja nekünk az igazat talán de hogy ez tökéletesen bukik elliott szempontból az 100! Vagy legalábbis az összes létező szabályt és vezérlőelvet felrúgja ami a könyvben le van írva.
Egon rajzán kicsit máshogy néz ki mert a grafikon is el van nyújtva...ott könyebb észrevenni az alakzatot....vagy ...
mindhárom index pirosban..kíváncsi leszek meddig bírják és kezdik el megvenni ma is :DD
Sokat gondolkodom ezen az Egon féle elliotton is. Egon azt mondja az egy hónapos emelkedőben januárban megcsináltuk az 5pontot fel, és annak korrekciója volt ez az 1000pontos esés. Ráadásul Ő még csak hónap közepétől számolja az első hullámot.
Szerinted hogy néz ki ez az A.pont? Nekem Cnek is sok. Ebben a lefele esésben akár Ct is megcsinálhattuk. Kérdés hol volt a B? a felénél látszik órás charton, saját elméletem szerint.
Második emelkedő gyertya után felraktam ezt a piros emelkedő csatit, amire Lyonell azt mondta, ez túl egyértelmű.
Egyelőre benne vagyunk. Nem tudom hogy egyértelmű-e, de azért meghagyom magamnak trendtörést figyelni.
Kékkel van egon hullám elmélete A. ponttal, ami nekem nagyon sántít.
ott short volt.. :)
záró felkötés jó volna :)
Az " Igen negatív jelzés" -hez képest ez mégis igen sok :-)
Azt 24e felett kellett volna :D
részemről van, hogy nem tudtam még kiszórni a longokat... :)