Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#353834 Sly-- Előzmény: #353814

Civin mit csinált? Ugye nem gondolod, hogy többet nem lesz szereplő abban a történetben?

Trisz, kívánom hogy sokat nyerjél. Azért adtam el, mert láttam, hogy most fognak igazán bedurvulni a módszerek és még fog lejjebb menni a papír. Sokkal előbb el kellett volna lépnem.

Amint változás lesz, visszaveszem.

#353828 Trisz Előzmény: #353796

Nem merek vitába bocsátkozni. Ráadásul semmit nem tudok, csak feltételezéseim vannak. Megtisztelsz a véleményeddel.

Én a következők szerint agyalok:

Van 44 m rv. 50% körüli mennyiséget meg kell tartaniuk a cég ellenőrzésének biztosítására. Tehát 22 millió körüli mennyiséggel tudnak kereskedni. Ha ebből 10 a kicsiknél van akkor térdre imához. Ezek soha nem fognak velünk risztelni. Inkább megeszik a saját sz@rukat is.

#353826 BudFox Előzmény: #353793

Én elkezdtem eladni a pakkomat...még 44 -nél... :-(

sajnos.....

igen nagy veszteséggel...de esetleg...esetleg ha igen olcsó lesz még ennél is..lehet hogy veszek..bár nincs is kedvem hozzá..

vettem plotinust..az már szépen megy.

TP egy szarházi hogy igy hagyja tönkremenni, kirabolni a részvényesket.

#353823 Trisz Előzmény: #353793

Én még soha nem tudtam sem a mélyponton becuccolni, sem a csúcson kitárazni. Teljesen őszintén az a véleményem, hogy erre még csak nem is törekszem. Képtelenségnek tartom. Legalábbis saját képességeimet ismerve. Ezért nekem teljesen elfogadható a jelenlegi helyzet. Tartom a papírkáimat. Valami érthetetlen nyugalmat érzek. Lehet, hogy fordítva ülök a lovon. Mindenesetre, ha idegesítene a pozim, azonnal eladnám. Van egy nagyon jó jelzőrendszerem. Jó alvó vagyok, de ha valami igazán idegesít, akkor nem alszom jól, felébredek, "jár" az agyam. Megfogadtam, ha a tőzsdével kapcsolatban ilyen tünetek jelentkeznek, akkor nem vágom magam haza idegileg.

Egyébként ez kereskedési taktika kérdése. Kosto féle tojás, tenor kölyök által használt emelkedésben venni, csökkenésben adni és számtalan egyéb technika. 1000 féle módon lehet nyerni is és veszíteni is a tőzsdén. A lényeg, hogy élvezzük a kereskedést. :)

#353814 Zotya32 Előzmény: #353793

gondolod, hogy vannak annyira rafkósak, hogy felnyomják saját magukat? Ezzel elkéstek, mert hiába lenne egy ilyen, nevezzük úgy "vizsgálat", (ami persze semmit nem találna, vagy ha igen, azt ráverik TP-re) erre adni már senki nem fog.. sőt elkezdenék venni a papírt... :))

/ezt a pf-es beírásodra írtam, ott már nem válaszolhatok... etikai okokból sem :)) /

#353795 Zotya32 Előzmény: #353793

igen azért 5%-nyi papírt kint hagyni szinte lehetetlen; ezért tippelem azt, hogy 20% lehetne az ami "elfogadható"; bár még ez is optimista verzió lehet, vszínű jóval több van kicsiknél. Közgyűlésen kiderül(het). Lehet napirendi kiegészítésként fel kell venni, hogy a részvénykönyv legyen kéznél a közgyűlésen, és aki ott van, az megtekinthesse. :)

#353793 Sly-- Előzmény: #353773

2 milliótól még nagyon messze vagyunk és szvsz, nem fog menni. Annál jóval több van olyanoknál, akik jegyeztek és ha beledöglenek sem adják el olcsóbban (bocsánat, bárkire nézve minden sértés nélkül).Persze, egy bizonyos szinten már lehet szedni nagyobb mennyiségű papírt, de ez nem ezen az árfolyamon van.

Ugye Trisz Te sem nem pozícióból nézed ezt a lenyomást végig? Mert szerintem még csak most kezdődik igazán a tánc.:-(

#353775 Zotya32 Előzmény: #353773

én kicsit humorosabban közelítem meg:

". Szvsz a kis papírok együtt fognak indulni. Tehát meg kell várni a legnehezebben épülő kicsit is. "

Március 7-e Tamás napja. re: humet.. öööö nutex :))

#353773 Trisz Előzmény: #353696

De jó érzés, hogy ide kerültem! (Köszönöm Szilvi még egyszer) Végigolvastam az esti bejegyzéseket és nagyon kellemes nyugalom tölt el. Itt az eltérő vélemények sem váltanak ki indulatokat, inkább együtt gondolkodunk. Nagyon sok gondolat ébredt bennem is. Köszönöm mindenkinek, aki az engem izgató problémakört megcsócsálta.

Nagyon nem szeretném borzolni a kedélyeit azoknak, akik tőlem nagyon eltérő módon látják a helyzetet, ezért előre bocsátom, hogy feltéve és a személyes fantazmagóriám szerint vezetek le egy absztrakt modellt:

Amennyiben el tudtunk jutni addig, hogy kb. 2000k rv. legyen csak összesen a kicsiknél, akkor érdekes helyzet állhat elő. Az eladói oldalon lévő papírokat levadásszák a tényezők és tulajdonképpen elfogytak az eladók! Ettől kezdve nem hiszem, hogy vissza lehetne építeni a leapasztott pozíciókat. Jöhet egy fordított előjelű, de ugyanilyen "erőszakos" kereskedés. (Most a 2000k-t ne véssük kőbe. A matematikai képletet nem mi állítjuk fel.))

Itt persze van még egy fontos tényező is. Szvsz a kis papírok együtt fognak indulni. Tehát meg kell várni a legnehezebben épülő kicsit is. Ahol aztán nem tudták erősre építeni a pozikat, ott az emelkedésben sem lesz akkora durranás, mint ahol át tudtak gázolni mindenkin és mindenen.

Elnézést, ha egy kicsit messzire mentem a képzelődésben.

(Senkit nem szeretnék megingatni a gondolataiban, mert nagyon szégyelleném magamat, ha a véleményemet elfogadva valaki nagyot bukna. Nagyokat szoktam tévedni!)

#353750 joepappa Előzmény: #353744

de mi fizetne oszit a holdingank a palota gumi, alig van eredménye, a gr most emeltek tőkét tehát pénz az ott sincs, a pharma azon kívül hogy vesztesége még el is adták :), az euró generál a visszaeső bevételével és alig eredményével, az n-gen ről semmit nem tudunk, de még fejlesz és az is viszi csak a pénzt, az irodaház ami tükig van jelzáloggal, a keg ami a durva visszaesés mellé a lpg szektor legkissebb szereplője lett, és a második legkissebbhoz képest is nagyságrendi a lemaradás?

#353744 joepappa Előzmény: #353741

a holding tagjai az oszatlékot a holdingnak fizetik. a holding társaság ezt a pénzt arra költi aimre akarja. vehet pl belőle új autót a vezérígazgatónak :)

#353741 Zotya32 Előzmény: #353710

pf-en osztalék a téma; ehhez egy kérdés:

a holding tagjai ha osztalékot fizetnek, akkor azt a holdingnak teszik? és holding azt felhasználhatja akár termelésre is, nem?

Vagy, hogy van ez?

#353704 kosami Előzmény: #353703

Jenő -yoda -ute- sziry-buxer -rubel......stb ez stimm.

Meg az is hogy valamikor labdaszedő volt az UTE (Dózsa) pályán. :)

#353703 kerikoma Előzmény: #353699

Szerintem ő Jenő bá, vagy még régebbről Buxer, de ha nem így van nyugodtan javítsatok ki:))