nem fogom látni ma a zárást, de szípnek ígérkezik. kellemes hétvégét mindenkinek.
nem fogom látni ma a zárást, de szípnek ígérkezik. kellemes hétvégét mindenkinek.
szvsz, az nem ezen a szinteken lesz
persze majd a mozgás (helyben toporgás) függvénye is lehet
szvsz a 180 napos korlát inkább szimbolikus jelentésű, a befektetői bizalmat hivatott erősíteni.
szerintem a 180 nap eltelte után nem jelentkezik majd nagy eladói nyomás, mert a tulajdonosoknak nem érdeke megszabadulni a papíroktól. legalábbis azt gondolom azért tulajdonosok, mert hisznek benne...
Én arra leszek kíváncsi, hogy a rengeteg 1525-ös beszálló közül mikor fognak megremegni páran.
a saját részvény értékestés miatti eladói nyomást is felszívta a piac. meg lehet lesz tőkeemelés is legalább is nagyon mondogatják.
fél év nagyon sok idő. isten sem tudja mi lesz akkor.
sziasztok,
lenne egy laikus kerdesem. a tulajdonosok altal vallalt 180 napos hatarido lejarta milyen hatassal lehet az arfolyamra (+/-). Erdemes most belevenni hosszabb tavra 1600 / 1700 korul, v erdemesebb megvarni a 180 napot?
Néhány nagyobb halacska nagyon érti a dolgát!
Most szedik el a remegő kezűektől a papírokat!
Beálltam 1600-ra és 1650-re, hátha csurran, cseppen valami. :)
Engem meg tegnap ott ütött ki a stoppom a hullámzásban (1525-ös vételemet).
Ez van :)
Ami pénzt a részvények eladásával bevontak, azt hozzáadjuk a meglévőhöz, már 2000 Ft feletti árfolyam adódik :) (szvsz)
én megváltam a tegnap 1605-ért vettektől...egy nap alatt 90K tiszta nyereség:)
Na végre. 12 ker napra magára kell hagynom a pakkomat, szeretném ha ez megnyugtató magasságokban történne.
Ez igaz, de még mindig nyugtalanít, hogy benne ülök :)