Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#353699 kosami Előzmény: #353696

Én bízom a pszaf mostani munkájában:)

JK : ha képben lennék ,mint ahogyan nagyon sokan nincsenek vele tisztában hogy ki ez a yoda valójában, elhiheted, nem kérdeztem volna . Én is, mint mindenki holtig tanulok.

#353696 mobilizmo Előzmény: #353685

Örülök,hogy a krém , ha csak egy este erejéig,de újra "összejött". Érdekes,hogy nagyjából egyformán látjuk az eseményeket. Az állítólagos nagybüfi személyét illetően,és a sztori végkimenetelében vagyunk különböző véleményen.

Nekem zsada beírásaiból az jön le,hogy lassan jön a TP utáni időszak? Az tényleg besz.rás lenne,ha papíron egy kisbüfi által indított vizsgálat nyomán váltanák le :)

#353695 zeeh_ Előzmény: #353632

Most is ugyanez megy benne hetek óta. Bedobnak egy nagyobb pakkot,de pánikot már nem tudnak generálni,mert alig dobja be valaki.

Kíváncsi leszek,hogy most is leküldik 50-re vagy hamarabb fordul.

#353676 Johny King Előzmény: #353669

Hú, de nagyon komoly...

Felszámolás, kimentés, micsoda szavak...

Múlt héten még nyereség, beszámolás, hírek, stb...

Igazad volt inflexió: "...reményt kelteni, és csalódásba taszítani..." (ha jól idéztem)

Nagyon kellenek ezek a részvények valakinek...

#353675 Zotya32 Előzmény: #353669

Zsada? :-)

már bilincsről ír. Hol a jelentés, zsada? :-)

amúgy neki sok van? :-D

#353653 Zotya32 Előzmény: #353648

És ha utolsó senkik akarnak lenni, akkor augusztusig beszorítják 30ft alá, milliós falat építve, hogy senki, még csak a ker.info-ba se tegye be a papírt. :-)

#353646 Zotya32 Előzmény: #353634

Bábolna, a vakcinák, a felújítási támogatás ennyit megért. :-)

én már tegnapra vártam, hogy eladja, de így logikusabb, hogy tartalékolják egy leöntéshez. ha igazán szemetek akarnak lenni, akkor lesz ez újra 25 ft. :-D

#353643 Inflexio Előzmény: #353639

Onnantól emelkedés. Melyik volt az a "balek", aki 9 forinton borított? A Steier? Az is hol jár már azóta a mocskosan szerzett kis pénzecskéjével!