Én bízom a pszaf mostani munkájában:)
JK : ha képben lennék ,mint ahogyan nagyon sokan nincsenek vele tisztában hogy ki ez a yoda valójában, elhiheted, nem kérdeztem volna . Én is, mint mindenki holtig tanulok.
Én bízom a pszaf mostani munkájában:)
JK : ha képben lennék ,mint ahogyan nagyon sokan nincsenek vele tisztában hogy ki ez a yoda valójában, elhiheted, nem kérdeztem volna . Én is, mint mindenki holtig tanulok.
Örülök,hogy a krém , ha csak egy este erejéig,de újra "összejött". Érdekes,hogy nagyjából egyformán látjuk az eseményeket. Az állítólagos nagybüfi személyét illetően,és a sztori végkimenetelében vagyunk különböző véleményen.
Nekem zsada beírásaiból az jön le,hogy lassan jön a TP utáni időszak? Az tényleg besz.rás lenne,ha papíron egy kisbüfi által indított vizsgálat nyomán váltanák le :)
Most is ugyanez megy benne hetek óta. Bedobnak egy nagyobb pakkot,de pánikot már nem tudnak generálni,mert alig dobja be valaki.
Kíváncsi leszek,hogy most is leküldik 50-re vagy hamarabb fordul.
mit legetyel ez a zsada össze? TP-t próbálja meg védeni?
Írd meg zsadának, hogy alpha vet sosem volt a phylé, nincs mit visszakérni.
nyereség, nyereség, nyereség...
megy az agymosás rendesen
Hú, de nagyon komoly...
Felszámolás, kimentés, micsoda szavak...
Múlt héten még nyereség, beszámolás, hírek, stb...
Igazad volt inflexió: "...reményt kelteni, és csalódásba taszítani..." (ha jól idéztem)
Nagyon kellenek ezek a részvények valakinek...
Zsada? :-)
már bilincsről ír. Hol a jelentés, zsada? :-)
amúgy neki sok van? :-D
"Tp tiktárnője" újra a pf-en!:-))
Csak poén az idézőjel...
Azt nem fogják mégegyszer eljátszani....
Igen, a 30ft-os fal aug.12-én, péntek délutáni megvételével. :-)
És ha utolsó senkik akarnak lenni, akkor augusztusig beszorítják 30ft alá, milliós falat építve, hogy senki, még csak a ker.info-ba se tegye be a papírt. :-)
Igazán szemetek akarnak lenni, de a 25 forint talán túl sokba kerülne. Meglátjuk.
Bábolna, a vakcinák, a felújítási támogatás ennyit megért. :-)
én már tegnapra vártam, hogy eladja, de így logikusabb, hogy tartalékolják egy leöntéshez. ha igazán szemetek akarnak lenni, akkor lesz ez újra 25 ft. :-D
Onnantól emelkedés. Melyik volt az a "balek", aki 9 forinton borított? A Steier? Az is hol jár már azóta a mocskosan szerzett kis pénzecskéjével!
Pedig szinte biztos vagyok benne, hogy meg fogják lépni....