Te sem tudhatsz mindent...:-))
Te sem tudhatsz mindent...:-))
Az nagyon szép lenne, szinte túl szép. Megkereste a megállapodott pénzét a cégek adásvételével, most pedig parancsszóra átadja a részvényeit Egyéb bácsinak, pániköntésnek álcázva. Napokig fogok röhögni, ha megcsinálják. Mondjuk hogy mi szüksége van egy önálló, jómódú, értelmes, tehetséges embernek arra, hogy ilyen mocskos üzletbe belemenjen, azt soha nem fogom megérteni. Nagy csalódás nekem a Móré, ki nem néztem volna belőle.
Hát itt sem nagyon volt pánik ma...
A 180 K-s napi forgalomból 100K 43 Ft-ra egyben került be...
Azért még a doktorunk 730K papírján nem lepődnék meg, ha 1 héten belül "kiborulna"...
Az econet is így indult el anno sok év szívatás után 50-ről. Épp síeltem, amikor kiadták az éves gyorsot, amit mindenki nagyon reménykedve várt. Kihozták a szokásos plusznullás semmitmondó jelentést, és megpróbálták rá bedönteni az árfolyamot, de senki nem akart bepánikolni már. Valószínűleg elfogyott a közkéz addigra. Másnap már kezdődött az emelkedés.
:-))
Akkor jó...
Ezzel én is így vagyok. Végig tudtam, hogy ki vezényel, mégis sokkal korábban szálltam be, mint kellett volna. Eddig mindig nyereséggel szálltam ki a manipulációiból, de mindig meg is szenvedtem érte. Most sem lesz másképp. Egy dolog változik. Több üzletében már nem veszek részt. Ami sok, az sok.
Ez a mai nap elég gyengén sikerült a bedöntésre...
Egész nap a Hungária tette be a nagyobb pakkokat 43 Ft-ra...
Nagyon átlátszó, amit művelnek, ja és megjelent pipiter brókerünk is...
Több oka is van, hogy ritkán írok. Egyrészt én sem vagyok fából, nem adom meg az esélyt, hogy a szükségesnél pesszimistább hangulatba hajtson a fórum, ezért csak hetente párszor futom át. Másrészt nem nagyon van mit hozzátennem a dolgokhoz, csak ismétlem magam, viszont helyette van más dolgom bőven. Meg kell keresnem a pénzt az emelkedésig a gigapakk megvételéhez. :-)
Mindenkinek a saját döntése, hogy eladja-e vagy sem!
Az is indenkinek a sajátja, hogy ezt történelmi maximumon teszi a legnagyobb happy közepette, vagy történelmi mélyponton a legszarabb hangulatban!!!
Mivel a háttérből irányító manipulátor keresni fog ezen az üzleten 1 szűk éven belül, nem biztos, hogy most a legcélszerűbb eladni 4 év után...
1 hibát elkövettem Én is 2009 júniusában, pedig 3 éve tudom az első komoly kp-s tőkeemelés óta, hogy Ki van a háttérben és miért...
Csak azt nem tudtam, hogy hány bőrt akar lehúzni rólunk...
Most akkor van részvényem, vagy nincsen? Mert ha nincs, akkor nem áll benne a pénzem, és nem kergetek álmot sem. :-) Higgyétek el, azon kívül, hogy megőriztem az inkognitómat, más bűnöm nincsen. Nem én vagyok itt az ellenség.
Szerintem nem fárasztod magad, mert igen ritkán alkotsz véleményt mostanában phylaxia ügyben...
Egyszer már válaszoltam erre a kérdésedre, de ha nem hiszel nekem, akkor hiába fárasztom magam. Van részvényem, bár sokkal kevesebb, mint régen. És remélem, hogy nagyon sok lesz, mert az azt jelentené, hogy elkezdődött az emelkedés.
Ez a gond ezzel Inflexio, hogy 2 éve hajtjátok ugyanazt a sztorit, közben pedig hol a pénzetek? Negyede még megvan? Látjátok valaha a pénzetek? Most akkor miért is éri meg ezt az "álmot" kergetni?
A Te pénzedre biztos nem ültek rá, mert szerintem nincs egy darab phylaxiád sem, inflexió!
"...A Dagobah bolygóra száműzött yoda honnan tudta hogy a kovács megint képbe kerül?:) Re:riport..."
Ez most tényleg komoly kérdés tőled?
Ez a kedvenc témám. Milyenek a (valós) tulajdoni arányok egy tőzsdei papírban? Koszto óta tudjuk, hogy ez az egyetlen igazi indikáció arra nézve, hogy érdemes-e egy papírba fektetni. Minél több a speki, annál kisebb az emelkedés esélye. Minél pesszimistább a hangulat, annál közelebb van az emelkedés. A pesszimista hangulatra nem lehet panasz (mit fogok én kapni ezért a kis optimizmusomért, pedig igyekszem óvatosan fogalmazni). A tulajdoni arányokat nehéz számszerűen becsülni (bezzeg a túloldalon pontosan tudják: ami nincs náluk, az a közkéz), de a fórumok pörgése vagy lanyhulása jól mutatja a változásokat. Meg sajnos végignézhettünk már néhány személyes drámát is ezeken a fórumokon, ahogy komolyabb pakkal rendelkező spekik évek alatt tönkrementek, és végül megtörtek ebben a szokásosnál is cinikusabb és kegyetlenebb manipulációban. Szóval szerintem közeledik a fordulat, de hogy mikorra várható, azt persze nem tudom. Már két éve is ez volt ugyanis a véleményem.
A mai forgalom valóban röhejes volt pániknak, és annyira kiszámíthatóak már ezek az eldobató interjúk is, hogy az már szánalmas. De legalább röhöghetünk rajtuk, ha már évekre ráültek a pénzünkre ezek a sóherek. :-)
Zotya, azért elképzelhető, hogy ott leszek a közgyülin. A gond az, hogy úgyis megismételt közgyüli lesz 10 nap múlva, mert úgysem lesz az első határozatképes és akkor mehetek 2-szer? Nemtom hogy van ez. Vagy mi van, ha az elsőn ott sem vagyok, akkor mehetek-e a megismételtre? Ennek utána kell járnom.
Idővel remélem visszaszerzem a buktát, talán már képesnek tartom magam a feladatra. Meglátjuk. Egyszer véget kell vetni ennek.
Az asszony elment tornázni, gyorsan benéztem:-)
Kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége.... 35-ig tudom tartani.... remélem JP komának nem lesz igaza...
Az erő legyen velünk:-))
Huha jön anyaka, sziasztok:)))
A Dagobah bolygóra száműzött yoda honnan tudta hogy a kovács megint képbe kerül?:) Re:riport
(#9) Re: Erős szektor. Értékelés: -3
előzmény (#8: Magicmaan) | válasz erre | szombat, 14:07
Nagyon jó jel, hogy a hírre a bankár zrt_s Kovács a phys dr T.P.t bezavarta gyorsan a gazdasági rádióba pénzért. Jön a "humet rally retro"...
yoda-