ez szerintem short gyilok lesz, mindenki rádobja a shortot mert gyengék vagyunk, így nem tudunk emelekdni, de azért 0.5%okat megy fel bux szépen, minden mozgó fölött..
650bux, 50hetes fölött is már, de hatit még mindig nem kapták meg..
ez szerintem short gyilok lesz, mindenki rádobja a shortot mert gyengék vagyunk, így nem tudunk emelekdni, de azért 0.5%okat megy fel bux szépen, minden mozgó fölött..
650bux, 50hetes fölött is már, de hatit még mindig nem kapták meg..
Araszolunk fel és mindenki az összeomlást várja, így 0.3-0.5tizedekkel tudunk menni fel, usaban meg 1350körüli zászló célárat számoltam megint..
áh..
wáá, nézzétek a forgalmakat :D Richter 50 db...
szánalmas...
Amúgy üdv a fedélzeten :-))
Te az a Láma vagy aki a "Rába és a Láma" topikot indítitotta a portfolion ?
Gyönyörű nyitó 1konti nyitóban.
a 110kontimat a hajamra kenhetem..
köszönöm bux.. szép teljesítmény.
Gondolom SP-ben lehet a magyarázat. Az egész világ azt figyeli. Állítólag egy egészséges korrekcióhoz legalább 10-12%-ot kell esni a piacnak. Ha nem akarják törni a 2010 áprilisi csúcsot korrekció közben, legalább annyival fölé kell húzni.Mert ha töri, az ahogy Egon szokja mondani hatalmas negatív jelzés a (világ)piacnak. Ahhoz, hogy 10%-ot tudjon esni a 2010 ápr. csúcs törése nélkül, legalább 1355 fölé kell húzni. 12%-os eséshez pedig 1386 fölé. A 15 %-hoz pedig 1435 fölé. Nagyon úgy tűnik, hogy beszakítani nem akarják a piacot. De vajon mekkorát akarnak korrekciózni hambisék? :)
ti értitek ami itt folyik ? :)) mármint hogy megállíthatatlanul menetelnek felfelé ?
Én nem birtam ki az eredetileg tervezett 450-ig és tegnapi záró óta shortulok.
A mai napi doji után talán holnap "megesik" a hatika.
:D
Kicsit elírtam, de már javítottam, amúgy nekem is vannak vágyaim:-)
holnap lehet, persze.. szomáliában :) kt legyen 800napközben min 500ra másszunk el, estére meg nyitható a short. Köszönöm, taps, leülés :) ezek a vágyak.
:))
enyém elment fürcsizni, gyorsan még itt vagyok egy kicsit:-)
Jobb ha nem tudja, mennyi a nyerő és mennyi a bukó.... Holnap lehet egy szép gap up-os nyitó:-)
Ha akkorát nyernél a tőzsdén, amit asszonykád is értékelne, akkor örökké ott ülhetnél gép előtt...
(Asszem most nagyon gonosz voltam...)
mi sem vagyunk daliásak..
Bezártunk USA fel nyíl.
Ma semmit nem csináltunk nagyon, kár volt itt ülni..
mindegy az emelkedő háromszögünk megy, ebben a dupla alj, csésze minden.
Yo8!