Szokásos napi új csúcs megadatott ma is. Érdekelne már meddig fognak még így araszolni.
Szokásos napi új csúcs megadatott ma is. Érdekelne már meddig fognak még így araszolni.
A szoftverek rengeteg pénzzel mire képesek, már megvárom a végét de lehet hogy túlélnek
Jó a videó.
A $ világpénz, de mossa kezeit a világban keletkező infláció miatt :)
Erre bejelentené a QE3-at... Nagy lenne :DDDD
http://money.cnn.com/2011/02/18/news/economy/bernanke_capital_flows/
Ez mi ?
Bernanke aggódik a készpénz buborék miatt :D
Fent dupla topban, dupla top, ezen belül esés a zászló aljára, ithhon már túlzásba estünk a majréval, de csak emelkedő háromszöget erősítettük az eséssel.
S&P kép.
http://postimage.org/image/2j3rgvack/
kérdés letörjük-e a lobogó alját, mint mondtam akkor is annak célárával számolok csak egyelőre, majd fel.. de drukkolok magamnak felfelé.
de akár árbócot is nézhetnénk a célár ugyanaz:
1350..
na persze semmi sem biztos, csak én ezt nézem.
kinti számlám nincs, így nem is tudok rá játszani, de itthon megjátszottam, ezzel teljesülne bux dupla alj célára kb.
Yo reggelt!
Tegnapi háromszögemből a célár tickre teljesült fel, ma a tegnapi emelkedésre tettem egy zászlót, annak lobogójában lehet a mozgás, jöhet egy kicsit le az árfolyam.
A lobogóból letörve egy kis dupla toppal számolok, fefele kitörve a zászló célárával.
Inkább felfele várom, de egy kis dupla top-ból, nyakvonal letörésével benne van a 3.5pont esés, de még utána is el tudok képzelni egy zászló célárat.
http://endtimeinfo.com/2011/02/chinese-food-prices-have-increased-by-4-6-in-ten-days/
"Some of the key changes: cucumbers up 28.2% in ten days, kidney beans up 21.9%, rapes [no pun] up 14.5%, tomatoes up 12.9%, hair tails up 4.7%, bananas up 3.6%, chickens up 3.1%. And this, again, is in the past 10 days!"
Chinese stocks jumped more than 1 percent in early trade on Monday on talk of slower-than-expected inflation in January.
Traders said that consumer prices may have risen 4.9 percent in the year to January, well below the consensus forecast of 5.3 percent. The official data will be announced on Tuesday.
Próbáltam wodozni, felhívtam az ezo.tv-t már csak ebben bízom
A szándék az megvan bennük :D
én angolul olvastam eredetiben.
Ott ebben a hónapban szerepelt... :DDD
csak mondja vki is,hogy még mindig sok a shortos,mikor már a nagy shortos guruk sem shortolnak:)
ettől az S&P 1500-tól volt az év elején nagyobb ajánlat is:)
Új csúcs :D
"Nouriel Roubini, az elsősorban baljós prognózisairól ismert közgazdász professzor egy tegnapi interjúban azt nyilatkozta, az elkövetkező hónapokban az amerikai részvénypiac emelkedhet, a vállalati profitok ugyanis kedvezően alakulnak."
"A kedvező eredmények hatására a héten a Bank of America megemelte az S&P 500 index 2011-es és 2012-es évi EPS-prognózisát, és közölte, a benchmark idén az 1500 pontos szintet is elérheti."
ha holnap tömni akarnának, akkor ma egy jó 1-1,5%os emelkedés szép alapot szolgálna :)
Hogy nem usákoknál az biztos...és hogy minden rendben:
"A jelentés alapján továbbra sem kell inflációs nyomástól tartani az USA-ban, a Fed első kamatemelése ez alapján nincs napirenden, a piaci konszenzus szerint az amerikai jegybank idén nem nyúl az alapkamathoz."