kbc-s vagyok és én a második 1525-ös leszúrásból kaptam, kb volt öt perce volt az equitasoknak hogy kapjaak.
kbc-s vagyok és én a második 1525-ös leszúrásból kaptam, kb volt öt perce volt az equitasoknak hogy kapjaak.
Igen, a nyitó alatt nem kötött talán 1500db sem a 6ezerből.
szvsz aki a nyitóban 1525-ön belenyúlt, az valszeg nem 2 napra vette....
szerintem pár nap alatt átkerül a papír nagy része a befektetők kezébe és csend lesz. :-)
Esélyes.
Kíváncsi vagyok, hogy az 1525-ön feltankolt vevők (akik egész biztosan nem a KBC-Equitas ügyfelei, hiszen ők nem vehettek ennyiért a KBC-Equitas rendszerének hibájából), mikor fognak megremegni. Nem hiszem, hogy mindenki hosszútávra ült bele.
Azt írják, hogy
Viszik a Plotinust, mint a cukrot! Az első, nagy forgalmú (225 millió forint) kereskedési napot követően tegnap is nagy volt a sürgés-forgás (108 millió forint) a „magyar Berkshire Hathaway”-ben. Ma reggel is ez az egyik legforgalmasabb papír.
Vajon elég lesz a befektetők számára az eddig bevezetett mennyiség? Ti szeretnétek még tőkeemelést az idén?
Érdekes, pár ezer db-ot simán kikapnak, de pár száz db-al a türelmetlenek beöntik :)
Ma is ment majdnem 3%-ot a semmire. :-O
Sebaj, hiszek az öntés és az összefogás erejében. :)
1640-re megjött egy közel 3k-s pakk. Lehet, hogy inkább 1600 alá kéne állnom. :)
Sanszos az 1700 feletti tartomány mára. Beálltam 1600 fölé kicsivel, hátha lesz egy kis locsolkodás. :)
Miért is kellett volna megrendelni? :)
Na akkor holnap az a 10k is elfogy...
és ez abból a szempontból is érdekes mivel 65k forgott ma. naponta megfordul a cég negyede a tőzsdén.:) kiváncsi leszek a hét további részéere mekkora forgalamt tud produkálni.
Remélem már mindenki megrendelte:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zsiday_viktor_maniak_es_valsagok_a_tozsden.130125.html
:-)