Na 55-nél kiszálltam és 32-nél újra be. Pedig ezt most tényleg hosszabbra akartam hagyni,de nem hagyják.
Na 55-nél kiszálltam és 32-nél újra be. Pedig ezt most tényleg hosszabbra akartam hagyni,de nem hagyják.
Az emelkedés korrekciója kéne,hogy legyen csak felébredtek közben a medvék.
latom FED es emberek megdolgoznak a fizetesert, aussie megint 1.0 felett, cad, beszakadt, usdchf rol mar ne beszeljunk
lassan mar minden major parban a dodo lesz a gyengebb
es Merkel meg az eurot vedi....hmm :-)))
Én nem bántom, Hercegtől féltem. Nekem ezek hasznos linkek amit betett....csak furcsa volt, hogy ezért regisztrált. Ugyanis a reg. is 02.16!
mostantól napi linkelésért is 30 napi kereskedési kényszerszünet :D
Te vagy Lioon76?
akkor már ne is linkeljek napit?
Egyébként tényleg én tettem be.
egyébként mennyivel nagyobb önreklám és konkurencia, mint pf-et, napit.... linkelni?
Szerintem is induljunk ki a jó akaratból. Aztán ha mégse, akkor lehet bombázni:)
Na bántsátok már...
Amatőr talált rá valahol, betette a real topikba, hogy napközben nézzünk rá, jó e...
Ott sok árfolyam volt ömlesztve, Ő pedig gondolom, szelektálta, és aktuális topikokba tette....
Rosszat nem akart, szerintem....
Beneveztem egy amerika canada longos mecsre ,naposon csökenő háromszög utolsó harmadában van remélem kitör de jó irányba meglássuk.
Más lenne a helyzet ha lett volna 1000 hozzászólásod más témákban, de csak ez a 7 van. Ez így elég átlátszó...
Szia!
Most találtam a fórumban, csak szerettem volna, hogy mások is lássák, hisz szerintem nagyon ****a diagramok vannak itt! Akkor most töröljem ki őket?
lioon
mondjuk ha televágod az egész fórumot a linkjeiddel, herceg nem lesz nagy barátod
ez már a nem illik kategória
szia,
saját, v. találtad valahol?
Fontosabb deviza árfolyamdiagramok egyben:
http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=415&Itemid=437
TOP devizakereszt árfolyamdiagramok egyben:
http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=993&Itemid=1002