Ersténél most már csak a könyv nem látszik...
Még az a jó hogy legalább tudtunk venni belőle
Ersténél most már csak a könyv nem látszik...
Még az a jó hogy legalább tudtunk venni belőle
Megjött a KBC válasza, 30 nap helyett elég volt nekik 1 is.
Elutasították a panaszomat, "ahogy vártuk" (Egon szavaival élve).
Úgy látom, ez is legalább akkora gerinctelen banda, mint az Erste. Azok is mosták kezeiket, amikor valami gond volt náluk.
Én egyelőre nem veszek bele, ez az 1650 körüli tökölés nem tetszik, majd talán a nap végén beszállok. Számítanék még egy kis holnapi felhúzásra benne.
Lehet azért, mert 50en is belecsippentettem1picikét... csak remélni merem, hogy nem most kezdek faktorosodni...
Úgy látom, ettől az 1650 körüli szinttől nem tud elszakadni.
Na akkor ugorjunk egy szintet úgy 1680ra oszt majd holnap könnyebben veszi az 1700as akadályt :)))
:)
nm teljesen így értettem.
Zotya32: lehet h vettek baráti kezek is, az ilyesmit nm lehet kizárni. a saját offshore cégen keresztüli vásárlás ha kiderülne, igencsak visszavetné a befektetői bizalmat, a cég hitelességét. sztem ezt nm kockázatják.
szerintetek eladták az egészet? nem vettek off-shore számlára egy darabot sem? vajon a teljes eladható mennyiség "idegenekhez" került?
Gondolom mennyire lefoglalja, folyamatosan betenni azt az a1000-2000db-os pakkokat, ha meg ráun a nagy izgalomban nyom egy piacit oszt köszöni szépen kiszórta, amit ki kell :DDD
már nm lehet sok nekik.
szerk: Zs-t is lefoglalhatja a dolog, hétfő reggel írt utoljára a blogjára.
Erre az 1650es szintre nagyon rá vannak cuppanva... nem értem, miért nem akarják fentebb engedni?
és lehet, hogy újra csak az 1600 fogja meg ... ha öntenek egy kicsit :)
nm, én még nm adtam el egyet sem.
a könyv elég hézagos, ebédidő van :)
A 33 ezret még nem szórták ki szerintem teljesen.
1650-et ha kikapnák, újra megjönne a vételi kedv. :)
Hmmmm, mocskos KBC... :(
Megnéztem a nyereség/veszteség kimutatást a Plotinus projektre. Nem jól mutatja a rendszer, össze-vissza párosította a tegnapi és a mai adás-vételt. Tapasztalt már ilyet valaki?