most mi van? Elsüllyedtek?
Az én sell t/p-m pedig 6135-nél... legközelebb bátrabb leszek, de akkor utólag úgyis az bizonyosodik be, hogy mohó voltam...
2 pip hiján a szakadás előtt majdnem reppült a gbpusd short stoppja.. :DDD
Ezt le is zártam most...
ürüm az örömben, hogy reggel párszor már kirázott..
nem usa fontos csak a torvenyi szabalyozas, meg a felugyleti ellenorzes
probalj meg pereskedni offshore ceggel, nekem volt mar vitam kulsos ceggel nem vicces
eu - s cegek meg, tul szem elott vannak, meg a vegen informacio csere meg mi egy mas....
fxpro nem usa, meg sztem a masik sem, ambar nem ismerem
enyemnel is van, igaz nem sokaig, mert lepek ECN re
kar h usaban keves ceg engedi, de legalabb rendesek, mert demoban sem mukodik....
ha engedi a brókered akkor egy ellenirányú pozíciót.
Felvettél egy pl hosszú short pozit. Mondjuk nyerőben van (de lehet vesztőben is) és nyitsz egy long pozit anélkül, hogy a shortod zárnád. Égy a nyereség/veszteség állandó lesz.
Én inkább arra használom, hogy egy hosszabb pozi esetén a rövidebb ellentétes hullámokat meglovagolom. Összességében nem több a nyerő, csak nem zárom a hosszabb pozit.
én sokat tanultam az itteniektől.
Néhány ökölszabály:
- kicsi pakkal játsz
- sohase köss be többet (margin) mint a tőkéd max 5 később 10 %-a.
- ne hígits, inkább hedgelj
- ne legyél mohó (hogy mostmár tuti, hogy fordul)
- ne szaladj a vonat után. Ez egy rendező pályaudvar itt jönnek mennek a vonatok.
- ha teheted húzd 0-ba a stoppot.
Részletesebb szabályok a Murphy topikban...
Köszi!
Demóztam rengeteget. Irányérzetem is és céláram is van be is írtam a múltkor.
De az izgalom is megvan mert azért itt gyorsabban történnek a dolgok =)
Minivel játszom nagy bajom nem lehet ráadásul stop már mini profitban. Első tanuló pakk. Valahol el kell kezdeni =)
Szerintem addig demózzál sokat, amíg nincs önálló irány elképzelésed, és izgulsz.
De ahogy érzed. Sok sikert!
Köszönöm!
Én is hosszabb távra tervezném csak ez életem első forex pozija szóval kicsit izgulok. =)
Durvák a rángatások. De majd megszokom.
Hetesen 3 doji volt, én ezt a pozimat hosszabb időtávra gondoltam, nincs célár egyelőre
Sziasztok
Megkérdezhetem hogy EUR/USD-t ki meddig várja?
Köszi
T
Én is :) és CADJPY long is. És EURUSD short reggelről, de ez még nincs nyerőben.