És ha szerintem meg már gyenge?
:) nem kötekedésből,de ugye minig két oladl van.
De ne bonyolitsuk a nézetem,egyszerűen a lé kivonás miatt gondoltam most várok két napot shortban ha péntekig nem indul minden le dobom is mindet
És ha szerintem meg már gyenge?
:) nem kötekedésből,de ugye minig két oladl van.
De ne bonyolitsuk a nézetem,egyszerűen a lé kivonás miatt gondoltam most várok két napot shortban ha péntekig nem indul minden le dobom is mindet
pl,lehetne ma vagy holnap végre egy minusz 3-5% záró,utána meg 4-5 eső nap :)
jól esne.
tudom ,hogy komoly volt,de a viccel is igazad van,egyenlőre nem sok egyiken sem a nyerő.,de valahogy fura nekem most minden,olyan mehetne jó ócskán lefelé feeling.
Csak viccelgettem a pluszokat illetően.
A többi komoly volt....
csak vigyázz, mert valami nagy magyar 2*** s&p-t jósolt :D
eddig igy szokott lenni,pluszok vékonyak,holnap még leehtnek minuszosak is,meglássuk.
Vékonyka pluszok azok tesó, szerintem....:))
Most ültetnek be shortba, mert erőtlenné váltak az indexek.....shortosokkal reptetnek majd át, erős ellenállásokon, ahogy szoktak, majd figyeld csak meg....
:D én is sokat paráztam, ezért buktam a shortjaimon... persze nem hiszem, hogy a csillagos égig menne, de 1440ig várnám 1. körben... utána kis korrekció, majd 1500 és talán 1550 lenne a csúcs, onnan fordulhat :D
qe3 esélytelennek tűnik,egyenlőre,és ha nem lessz lóvé,akkor nincs emelkedés,van lové vagy nincs ez a lényeg,mikor van vége a qe2-nek?addig már lassan ki kéne szállni nem?mert nem lessz lé.De ugye nem longban vagy?mert ha bejön a parám,csúnyán bennt ragadsz.De a bux shorotm plussz,a daxom tetőről plussz certiben a közeliben,arany shortom plussz,és az eur/usd shortom is,sp-éis plussz és minnd short,.Úgytűnik most fognak végre a longosok nyakába varrni mindent.Eddig bejött a műltheti parám a fals buxxal,meg az 1330 ról eső sp-é vel.meglátjuk,
qe3 esélytelennek tűnik,egyenlőre,és ha nem lessz lóvé,akkor nincs emelkedés,van lové vagy nincs ez a lényeg,mikor van vége a qe2-nek?addig már lassan ki kéne szállni nem?mert nem lessz lé.
az ember nagyon sokat tanult ebből a "válságból"... Én legalábbis.. A következőnél már ügyesebb leszek :D
akkor majd jön a QE3 :DD
Én már giga mega optimista vok... Semmitől sem félek :D
Berni az Isten számomra :)
viszont egy kis korrekciót engedélyezhetne már, mert így egyre veszélyesebb a játék
ennyire azert nem latok elore, de az SP futi kostolgatja a 1325-os tamaszt. Elso korben mehetne mondjuk 1230-ig, aztan 1305-ig.
Ez persze csak mind wishful thinking ahogy a szekely mondja ha tud angolul.
Amíg nyomtatnak nem lesz zuhé. Megveszik az összes esést belőle...