Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#352377 lyonell Előzmény: #352375

eddig igy szokott lenni,pluszok vékonyak,holnap még leehtnek minuszosak is,meglássuk.

#352375 hosszhuszár Előzmény: #352374

Vékonyka pluszok azok tesó, szerintem....:))

Most ültetnek be shortba, mert erőtlenné váltak az indexek.....shortosokkal reptetnek majd át, erős ellenállásokon, ahogy szoktak, majd figyeld csak meg....

#352372 Donoo Előzmény: #352370

:D én is sokat paráztam, ezért buktam a shortjaimon... persze nem hiszem, hogy a csillagos égig menne, de 1440ig várnám 1. körben... utána kis korrekció, majd 1500 és talán 1550 lenne a csúcs, onnan fordulhat :D

#352370 lyonell Előzmény: #352367

qe3 esélytelennek tűnik,egyenlőre,és ha nem lessz lóvé,akkor nincs emelkedés,van lové vagy nincs ez a lényeg,mikor van vége a qe2-nek?addig már lassan ki kéne szállni nem?mert nem lessz lé.De ugye nem longban vagy?mert ha bejön a parám,csúnyán bennt ragadsz.De a bux shorotm plussz,a daxom tetőről plussz certiben a közeliben,arany shortom plussz,és az eur/usd shortom is,sp-éis plussz és minnd short,.Úgytűnik most fognak végre a longosok nyakába varrni mindent.Eddig bejött a műltheti parám a fals buxxal,meg az 1330 ról eső sp-é vel.meglátjuk,

#352369 lyonell Előzmény: #352367

qe3 esélytelennek tűnik,egyenlőre,és ha nem lessz lóvé,akkor nincs emelkedés,van lové vagy nincs ez a lényeg,mikor van vége a qe2-nek?addig már lassan ki kéne szállni nem?mert nem lessz lé.

#352368 Donoo Előzmény: #352367

az ember nagyon sokat tanult ebből a "válságból"... Én legalábbis.. A következőnél már ügyesebb leszek :D

#352367 Donoo Előzmény: #352365

akkor majd jön a QE3 :DD

Én már giga mega optimista vok... Semmitől sem félek :D

Berni az Isten számomra :)

viszont egy kis korrekciót engedélyezhetne már, mert így egyre veszélyesebb a játék

#352364 Lovax Előzmény: #352361

ennyire azert nem latok elore, de az SP futi kostolgatja a 1325-os tamaszt. Elso korben mehetne mondjuk 1230-ig, aztan 1305-ig.

Ez persze csak mind wishful thinking ahogy a szekely mondja ha tud angolul.

talán ma lesz egy kis el…

#352359 Donoo

talán ma lesz egy kis elbizonytalanodás... bár a végét úgyis tudjuk,hogy mi lesz :DD (felhúzás)

#352282 Atticus Előzmény: #352275

A milliárdos dagobert bácsikat nem izgatja a 400forintos kenyér, a falusi romák meg nem tudják hogy mi az hogy infláció. A probléma akkor fog kibontakozni, amikor a dagobert bácsik rabszolgái egyre többet panaszkodnak, illetve a romák egyre több időt töltenek majd a polgármesteri hivatalban a segélyért sorban állva. Ez a kérdés a napi 2dollárból élőket érinti keményen, és a világ nagy része ilyen sajnos. A népnek nincsenek nagy elvárásai általában, de amikor éhesek, akkor nem lehet őket iphone-nal és nintendoval vakítani, nagy dolgok történhetnek ilyenkor.

#352269 Atticus Előzmény: #352267

A nagyfejűek csillapítanak, hogy nincs infláció. Ugyanakkor az elemek arra hivatkozva veszik a részvényeket, mert infláció van. Érzitek az ellentmondást.

#352267 shortos Előzmény: #351991

ha még emelkedünk 5%ot én akkor is shortos leszek, ha 50%-ot akkor meg főleg. ezek szerint soha többet nem fogunk esni.

btw. Russel 2000nél az a 30% bizony már 40... (590ről 825) és még így is minden zöld napon 0,2-0,5% ot képes verni az snpre, de már a nasdaqot is régen lehagyta. 3%-ra vagyunk ATH-tól, még belegondolni is rossz, hogy mi lesz ha snp visszajön 1450ig esetleg 1550ig... ez beteg

#351997 Atticus Előzmény: #351994

2% esés után a longosok azt is letagadnák hogy valaha volt papírjuk, érdekes hogy milyen "erős" a hitük ebben a bikában, és így emelkedtünk 30%-ot soha nem látott szögben.