Orcoval mi a helyzet? Eléggé csendben van mostanság :)))
Előfordulhat, hogy feljebb megy, mint rajzoltam és egy sokkal kirázósabb szakasz jön a finálé előtt nagy kilengéssel (hasonlóan, mint a bal váll kezdeténél).
Felőlem lehetne így! :)
Szerintem márc. 24-re fog nagyot mozdulni!
Ezt álmodtam a jövőre nézve. :)
http://www.imagebam.com/image/b219f4119878938
Az első zöld függőleges vonallal a Leipziger Platz lóvé 2. részletének megérkezését jelöltem, amire rövidesen sor kerül.
A másodikkal a márciusi gyj-t.
A harmadik biankó, nem tudom, mire indulna, de ha 5 hónapig gyűjtötték kint 7-7,5 között, majd csak kitalálnak valamit. :)
Nem oszt, nem szoroz. :) Tudott volt, hogy a tőkeemelés miatt meg fog ugrani a darabszám. Majd teljesítik az srv program egy részét belőle max.
Ez mondjuk jó jel, mert ha ki akarnának vonulni a BÉT-ről, akkor nem vezették volna be.
8,44 kint. (~2270 Ft). Amíg a 13k-s pufival visszafogják kint, nem kell nagy csodára számítani, gyűjtik kint a bedobott pakkokat.
Lassan jönnie kéne annak 2. részlet megérkezéséről szóló hírnek...
Akkor paráztatás lehet, mint kint. Csak ott 13k-val próbálják lenyomni, itthon meg 2200-ra pakolt pakkokkal.
Áh, nem hinném.. Ha ki kellene szállni, franciknál már dobálnák el ezerrel..
Nagyon nyomnák lefelé itthon is vagy csak van egy jól értesült kiszállónk, hogy ennyire pakolják a 2200-at?
Valaki adhatna még reklámáron. Egyet fizet, kettőt kap is érdekel. :D
Újabb 100 db a tarsolyban. :)
Aztán majd meglátom, örülni fogok-e neki vagy sem. :)
Látom, a 2190-es is kapott.
3. daru mikor érkezik?
Na üdv akkor a csapatban! :)
Szerintem fék lehet, nem logikus ekkora pakkot egyben berakni..
Szerk: lehet beáldozza még azt is, hogy belevesznek, csak szoruljon lefelé az ár.
8,54-en az a 13k fék lenne? A jól ismert 1 tételes 4k-s pakk sehol.
Plotinus kaszinóba megvettem a belépőt, de már árat emeltek, így csak drágábban jutott jegy. :-/
Nem akar nekem adni senki egy kicsit 2195-ön? :) Csinálhatnának kint egy rövid leszúrást 8 euro alá. :)
Orcoval nagyobb sikerélményeim vannak. :) A BÉT-en az egyetlen olyan papír, amivel mióta tőzsdézek, mindig csak nyertem, egy esetben pedig nullán szálltam ki.
Helyedben vennék 1530 környékén Plotinust, az az 5 Ft nem oszt, nem szoroz. Persze csak akkor, ha be akarsz szállni egy rulettre :)
Bakker, miért nem szóltál?
2185-ön állva várom most a mannát. Későn álltam be, Plotinuson mérgelődtem.
:-)
Én reggel bedobtam 235 db-ot.. :) Kár, hogy üres volt a könyv. 2200 alá nem akartam dobni.
Meg amúgy is elég ez az 500k Huf rulettre..