Esés lesz. Biztosan! Onnan tudom, hogy elgondolkodtam a longon. :D
Esés lesz. Biztosan! Onnan tudom, hogy elgondolkodtam a longon. :D
Lehet OVI-ta valahol eloben nezni vagy hallgatni?
Abban remenykedtem hogy meglesz a harom napos eso 38.2-es FIBO-ja 23450-en, de most eppen nem bizom benne...
JAVITVA: Inforadio.hu eloben kozvetiti, online is megy ha valakit erdekel.
hát a daxom már kicsit plusszos :) ****om,mostmá dőljön össze ez a fos akkor.Nyitnék én is shortit
Shortra felkészülni, Viktor 13 óra körül elkezd beszélni. :)
Hathor, most jut eszembe, hogy a pénteki duplaaljas számolásom a 23363-ra ma bejött.
Zártam is a longom 360-on reggel.
Mi pöcsért erősödik ennyire a dollár? Az olajjal mi van? arany jöhetne lefelé.Végre akkor a da xis zúghatna,ami annyiban kapcsolódik ide buxhoz Kedves herceg,mielőtt offolással vádolnál,hogy jó hogy kiszáltam a pénteki longokból :)
engem is bosszant...
Bar mar a hati is ott tartana...
Ha azt a plusz 250 pontot ami a normalis KT-hoz kell behozna, zarnam is a longokat nyugodt szivvel. De hiaba, csak latszik hogy a legjobb spekik a hatit kereskedik: nem engedik feljebb mert latjak a jovot :)
+1%ban a bux, nem tudom mi a dráma oka.
na én lezárom a pozim péntekről pár pont pluzsszbanm,megvárom a holnapot.
Viszont dax elérte a 7400-at,ahonnét shortolni akartam.De ahogy nézem ábra alapján 7800.-ig jöhetne,szóval félve szűk stoppal beleveszek a kis közeli kiütésű short certibe.Kicsit bűzlenek a kinti piacok,jöhetne egy jó nagy minuszos hét végre
az elemzések is csak akkor jók ha ismernénk a piaci nagyobb szereplők véleményét...
most is biztos hogy csak egy nagyobb eladó van ,és amiatt borul minden a kicsi piacunkon.
Azt már olvastam, csak volt egy hozzászólásod, h készül a következő és aszittem, már meg is van... :-)
fogok csinálni egy interjút az árjegyzővel...
már fent is van :) amit írtam, azóta nem sok minden változott.